pronto 6796 Napisano Octobar 10, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Da bi manje kostali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki P 48 Napisano Novembar 24, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja pridruzim divljenju i dam mali doprinos slikom ovog modela sa neobicnim printom:)) Stvarno je prelep! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Novembar 27, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan fali mu još jedna nalepnica nekako je... besan, mislim kao i svaki ktm ali duke pogotovo... meni je lepši klasičan sm kao ovaj: ili ili mislim, za gradd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki P 48 Napisano Novembar 27, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan Uh ovaj narandzasti je mnogo lep! Jesi ga ti to slikao? Jel ga prodaje neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Jun 9, 2011 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam ovih dana do Vojvode Stepe u Bgd gde je inače i KTM predstavništvo, baš sam hteo da vidim uživo ovog Dukea, ali nažalost još im nije stigao u radnju još je na carini, ali sam se malo informisao o njemu od prodavca i mehaničara iz ovlašćenog servisa: Njegova cena kod nas biće nerealnih 4400 evra! Druga stvar biće ograničen na 80 km/h. I biće dostupan samo u narandžastoj boji. Takodje nema opcije za ugradnju kofera, možda će i biti kasnije ko zna za sada ne. Nemam pojma mislim da za ove pare može da se uzme mnogo bolji i jači motor...KTM ima preduvane cene, a Honda je dosta jeftinija a ništa manje kvalitetna ako ne i bolja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 891 Napisano Avgust 22, 2016 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Video temu pre 100 godina i pre neki dan snimio nesto malo na bratovom Duke-u, pa aj da okacim ovde... Ne znam jel postoji neka zivlja tema o ovom modelu jer je poslednji post iz 2011. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...