mixa 1034 Napisano Maj 2, 2007 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Nadolazi polako i 4. susret. Staza duga 5451 metara,pravac dug 1200m.Da li ce to Ducati da iskoristi,da li ce Stoner da uknjizi jos jednu pobjedu? Sacekacemo 6. maj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 2, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Nadamo se da je Michelin ovaj put malo vise radio na gumi za trku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Maj 2, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan ... Staza duga 5451 kilometara... auuuu , kolika staza , jel se to vozi krug oko Kine ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Maj 3, 2007 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Hocemo li videti Ducati 1-2 ove godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 3, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Hocemo li videti Ducati 1-2 ove godine Nadamo se da ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Maj 3, 2007 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan ... Staza duga 5451 kilometara... auuuu ' date=' kolika staza , jel se to vozi krug oko Kine ? [/quote'] :oops: :oops: :oops: "malcice" sam produzio trku napravih od GP Endurance! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Maj 3, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan GO!!!!!!!! Rossi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Maj 3, 2007 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Svako ce imati dio staze na kom ce da dominira,mada,ako Dukci iole dobro prodju kroz krivine,ostali mogu samo da gledaju kako im se gubi pogled u daljini. Mislim,ako ne bude bilo udesa Ducati dobija ovu trku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Maj 5, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Rezultati kvalifikacija... Rosi UBEDLJIVO najbrzi: 1 V. Rossi Yamaha 1:58.424 2 J. Hopkins Suzuki 1:59.315 3 C. Edwards Yamaha 1:59.406 4 C. Stoner Ducati 1:59.516 5 D. Pedrosa Honda 1:59.602 6 M. Melandri Honda 1:59.863 7 R. De Puniet Kawasaki 1:59.985 8 A. Barros Ducati 2:00.052 9 N. Hayden Honda 2:00.087 10 S. Nakano Honda 2:00.157 11 A. Hofmann Ducati 2:00.175 12 T. Elias Honda 2:00.205 13 C. Checa Honda LCR 2:00.319 14 L. Capirossi Ducati 2:00.369 15 C. Vermeulen Suzuki 2:00.680 16 K. Roberts KR Honda 2:00.763 17 S. Guintoli Yamaha 2:01.157 18 M. Tamada Yamaha 2:01.178 Trka je u 8 sati ujutro pa gledajte da se ne uspavate! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Maj 5, 2007 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Meni pokazuje : 06:00 125ccm Race 07:15 250ccm Race 09:00 MotoGP Race Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Maj 5, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan :shock: pa sta bi s onim, brza staza, brze krivine, dugacki pravci, dukati saranjuje, bla, bla, truc :?: aj ce vidimo... samo da zabar ne sarani gume prerano :idea: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 5, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Michelin ima bolju kvalifikacionu gumu, ali je veliko pitanje jesu li popravili onu gumu za trku, vidjeli ste sta je Bridgestone prosli put uradio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Maj 5, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Michelin ima bolju kvalifikacionu gumu, ali je veliko pitanje jesu li popravili onu gumu za trku, vidjeli ste sta je Bridgestone prosli put uradio... Prosli put su popustile kad su bile najpotrebnije. Nazalost, ako nisu nesto bitnije izmenili, DUCATI-jevci ce ponovo zauzeti prvu i drugu poziciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Maj 5, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan 9 N. Hayden Honda 2:00.087 :twisted: :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Maj 5, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Jel 9h po nasem? Taman lepo ustanem, pogledam Rossia kako dere pacere pa lagano na pivce, gledam malo ribice... Valjda nece da izda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 5, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Bojim se da ce trka biti u 6:15 :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Maj 5, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan jok more, u 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Maj 6, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni pokazuje : 06:00 125ccm Race 07:15 250ccm Race 09:00 MotoGP Race Izgleda da je tako... nisam mogao da otvorim zvanicni sajt, a ovaj Eurosport nikad da ubode ta vremena :evil: :evil: :evil: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Maj 6, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Stoner prvi,Rossi drugi, Hopkins odlican treci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Maj 6, 2007 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ducatiii o yeah! Opet Stoner,opet Bridgestone! Direktori Yamahe,Suzukija,Kawasakija,Honde nisu vjerovali na rijec vozacima da ih Ducati na celu sa Stonerom tako dere,pa su se morali sami uvjeriti! I gdje je onaj retard Elias krenuo,ajde sto je malo zakacio Haydena,nego Barosa koji bi sigurno bio "krivac" za jos koje uzbudjenje. Stoner odlican,borio se stoicki sa Rossijem,iskoristio ono sto Ducati pruza na pravi nacin,na zalost,Rossi je skupo platio onaj pokusaj preticanja,zaista je vozio na noz,ali nije mogao vise. Hopkins po meni fenomenalan od prvog treninga,pa do zavrsetka trke je bio u vrhu,svaka mu cast. Definitivno ce se Rossi i Yamaha dobro zamisliti poslije ove trke. Stoner sve cestitke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Maj 6, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma pustite rosija i stonera... nego, sta nam radi SAMPION, broj 1? 12 N. Hayden Honda ps. svaka cast stoneru, ali kad mu masina onako ide na pravcu, malo mi pada u ocima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Maj 6, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ducati i Stoner koji sjajno ubrzava protiv Yamahe i Rosija koji sjajno koèi. Ako ovako ostane do kraja šampionata, iskljuèivo od dužine pravaca na stazama æe zavisiti ko æe biti pobednik. Što više pravaca, to više poena za Ducati, što više krivina, eto prednosti Yamahe. Lepa trka, i pored greške koju je Valentino napravio 6 krugova pre kraja, mislim da je odvozao onoliko koliko je mogao. Ni Stoner se nije štedeo, jebeno je kada te juri Rossi. Meni drago zbog Hejdena, on kao da vozi bicikl. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Maj 6, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan Što više pravaca' date=' to više poena za Ducati, što više krivina, eto prednosti Yamahe. [/quote']problem je samo sto je "ciljna ravnina" uvek dobro parce pravca. treba da stave cilj u krivini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Maj 6, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma pustite rosija i stonera... nego' date=' sta nam radi SAMPION, broj 1? [b']12[/b] N. Hayden Honda ps. svaka cast stoneru, ali kad mu masina onako ide na pravcu, malo mi pada u ocima. Sta ti je coek toliko skrivio pa ga svako malo pominjes?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 6, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Rossi je imao neke cudne putanje u prvom delu trke da bi kasnije vozio "standarne" putanje... to mi nije najjasnije... Inace, koristio je gume do ivice izdrzljivosti na kocenjima, inace, celu trku je vozio na ivici koliko sam mogao da primetim, osim mozda malog perioda mirovanja oko 13-15 kruga kada je prestao da prestize dukca po krivinama jer je video da to i nema nekog smisla... Pitanje je da li se smirio da bi pristedeo gume (koje je junacki trosio, jos jednom da napomenem) ili je smisljao neku drugu taktiku... S' druge strane stoner je trku odvozio bez greske koliko sam ja mogao da primetim... ma vozio je ko da Rossi i nije tu pored, iza, oko njega... takav sam utisak stekao... Videlo se koliko je jaci na pravcima i koliko vece ubrzanje ima u odnosu na Jamahu... ali opet s'druge strane cini mi se da ga Yamaha polako pristize, da su uspeli da smanje tu razliku u odnosu na pocetak sezone i prve trke... Hopkins, bolji nego ranije, ali nije dorastao ni on ni masina Ostali, svi su bili u drugom planu u prenosu tako da i ne znam sta sta desavalo Odlicna trka, vredelo je ustati rano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...