spdzlla 0 Napisano Octobar 7, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Visordown otkriva da će VFR1200F ABS ostati nepromenjen za sledeću godinu i da dobija samo novu boju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1078 Napisano Octobar 27, 2010 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam video na slikama novi VFR odmah mi se svideo. Imao sam samo blagi strah da ga nisu "smanjili" prateci danasnje trendove gde su motori sve "mrsaviji"... medjutim... kada sam ga video uzivo, u prelepoj sunbeam white boji shvatio sam da zelim bas njega da vozim na prolece... motor je bruka uzivo, prelep i mocan... posto sam vozio prethodni model, bas u beloj boji, ovo je logican a i pravi naslednik jer sam prethodnom vtec-u jedino zamerao nedostatak snage... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 28, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovaj model san snova. @veljabandit, pomenuo si beli VFR800, evo moje omiljene slike novog modela u toj boji: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Octobar 29, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Na svim slikama VFR1200, vozili su ga vozaci koji imaju 60kg sa punom opremom. Nemam nista protiv, naravno, ali voleo bih da se ja slikam na njemu pa da se oceni koliko je motor zaista gabaritan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 29, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ono što je mene obradovalo je da nije mnogo veći i teži od VFR800, što znači da nije preterano gabaritan. Evo nekih slika novog i starog VFR-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1078 Napisano Octobar 29, 2010 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko - ne znam odakle ti taj podatak o tezini test vozaca ??? Kazem, video sam ga, imao priliku da ga probam na kratko i motor je extra u svakom pogledu ... inace ja sam 186 cm i 98 kg... ima dobro odradjen rezervoar koji je u zadnjem delu kod sedista dosta izbacen na gore tako da bukvalno upadnes iza tog dela... sediste je odlicno i toliko siroko da sam se veoma iznenadio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Octobar 29, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni je lepsi stari,ne zbog toga sto ga imam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...