vlajko 2670 Napisano Octobar 9, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Daki ga duva ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 9, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kad bolje pogledam po folderu..sve sami jaganjci ;D Zdrelo ko Zdrelo..sta da se prica.. Ostalo slike govore same Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 9, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 9, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Od Topole..od Topole... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 9, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Cetvrta fotka mi je favorit danas Eto toliko od mene.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Octobar 10, 2010 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Daki ga duva ;D Slažem se ja da treba voleti svoj motor, ali ovo je već preterivanje. Mada se Yamaha posle osmehivala sve vreme ;D ;D ;D Inače, sve se složilo: lep dan, lepa vožnja, lepo društvo. Temperaturu nismo ni primetili. A ni gulaš nam nije nedostajao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Octobar 11, 2010 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan E pa Vlajko, oprosticu ti ovo za duvanje, samo zato sto si jedini koji si slikao. Ko ce nam verovati da smo bili u Kovinu, kad tamo nismo ni hteli da idemo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 11, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan dobro..a taman sam naostrio katanu da se branim ;D nego...gde cemo da nadjemo jelku? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Octobar 12, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Inače, sve se složilo: lep dan, lepa vožnja, lepo društvo. Temperaturu nismo ni primetili. A ni gulaš nam nije nedostajao. baš cudno da vam ni gulaš nije nedostajao pored onolikog mesa koje ste pojeli. niste svjesni da se druge godine kod KEPE necete moci popeti ni na motor a kamoli na neki brežuljak motorom. za par godina svi cete preci na trokolice. ( ovo je šala naravno a ja to onako iz ocaja što nisam tamo. baš vam je bilo ljepo, uživajte i dalje i još bolje. pozdrav svima. ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Octobar 13, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka druga fotka, vi jedete.....kao da ste sa Golog otoka pobegli . Sledeci put idem sa vama.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 13, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ti bi sad da se puvas sa novim sokocalam? Dobro, ajd kad si navalio ;D Al moras i nick da menjas..to znas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Octobar 13, 2010 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Ma u redu je za nick. Mislim da je red i da se jedno pragnje od bar 1100(0) grama okrene, BMW je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Octobar 13, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ma u redu je za nick. Mislim da je red i da se jedno pragnje od bar 1100(0) grama okrene, BMW je to. To je reseno. Prase ce biti i to na raznju. Moracemo da nadjemo adekvatnu vikendicu za to.....nemogu da docekam Petak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 13, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi stvarno..Vlada GS Pa kad sledeci put menjas motor..opet ces da menjas..? ko ce bre sve to da pohvata..aman zaman ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Maj 16, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Da osvezim malo ovu turisticku destinaciju, bili za vikend da priustimo malo relaxacije. NAPOMENA: Ulaz se placa 500din, Od ove godine ima i 3 topogana koja se spustaju sa 1, 2 i 3 sprata zgrade. Koriscenje topogana se naplacuje dodatno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 17, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Jel tamo , takav program svaki ili samo ovaj vikend? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BREITNER 20 Napisano Maj 22, 2011 U prolazu, 28 postova Lokacija: sLOVEnija Motocikl: YAMAHA Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam 5 dana u Lukovici, pa nisam stigao, da pogledal Ždrelo .... baš šteta. A video sam puno motorista, koji su se skupljali kod trgovine u Lukovici .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...