Jump to content

Moto Zajednica

Trebam spaner i vodjicu razvodnog lanca za Boldorku

Recommended Posts

• U prolazu, 30 postova
  • Motocikl: Honda CB900F Bol D'or iz 1982g.

Razvodni lanac mi je jako istegnut. Trebam da ga menjam. Zbog toga sto mi je razvodni lanac izgrebao bocni zid kanala gde prolazi kroz blok cilindara, sumnjam da mi nesto nije u redu ni sa vodjicom lanca. Pa bih onda vec zamenio i spaner. Ako neko ima ove delove, molim da mi se javi.

Hvala unapred, i pozdrav svima!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• hoochie coochie man, 1239 postova
  • Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81

Ako se dobro secam, ja sam original spaner platio 100e (bez one opruge), a lanac je bio oko 60... tako ti je to kad kupujes original delove za motor star 30 godina :)

• U prolazu, 30 postova

Boldorka mi je iz 1982 godine.  Motormania.hr nudi razvodni lanac, ali ne i vodjice ni spaner a ne znam gde bi to mogao kupiti? Ali mi se cini sumnjivim, dal mogu uopste da kupujem od Motormanije iz Hrvatske. Meni izgleda da oni ni ne posluju sa Srbijom, a ni na moje mejlove ne odgovaraju. A na sajtu ne daju eventualna prodajna mesta za licno preuzimanje. Zna li ko nesto o tome, kako do njih za nabavku?

Slicno je i sa BikeBandit-om mada tu veoma komplikovano i mislim, uz puno rizika imam sanse za nabavku, a imaju sve sto mi treba, samo su daleko preko okeana u Americi, pa se plasim troskova transporta. Mada mi veoma predusretljivo izgleda stvarno zele pomoci, i nude resenje kako da realizujem kupovinu i placanje, ali sam na ovakvim stvarima potpuno neiskusan. Sve mi to izgleda prekomlikovano, pa se plasim upustiti u ovu avanturu, jer ako nesto pogresim, odu novci.

Pozdrav svim bajkerima od Jode2

post-16188-12879100903587_thumb.jpg

• Svrati ponekad, 400 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition

Evo ti jedan link sa njemačkog E-bay-a.

Ovde ti ima oba dva lanca za 82 € + poštarina

http://cgi.ebay.de/Steuerketten-Satz-Honda-CB900F-F2-CB-900-F-Boldor-NEU-/370330396344?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item56396966b8

Ako sam ti nešto pomogao ,drago mi je.

Inače prati taj E-bay ,ali njemački, veruj ima dosta toga za kupiti po jako povoljnim cenama.

Pozdrav iz Ptuja

• U prolazu, 30 postova

Hvala za predloge.

Imam pitanje za Bokilica : Kako da stupim u kontakt sa Saletom ili Berom

Odgovor za MAXTER-a:

e-bay je za mene tuzna prica! Pre godinu dana ja sam u stvari hteo da kupim jedan divan Gold Wing GL1000 iz 1976 iz Engleske koji se prodavao preko oglasa na e-bayu. Al eto Srbija nije u igri za placanje PeyPal-om (prica o e-bayu je mnogo duza i tuznija al otom-potom). Pa sam kupio ovu Boldorku u neispravnom stanju, pa je popravljena, tek toliko da se jos malo moze voziti dok se snadjem za redovnu popravku dostojnu ovakve lepotice. Ali bez obzira, hvala na linkovima, ako ne uspem naci delove za makinu u nasim krajevima probacu u belom svetu, ali to ostavljam kao zadnju mogucnost.

Pozdrav svima!

• Svrati ponekad, 400 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition

Hvala za predloge.

Imam pitanje za Bokilica : Kako da stupim u kontakt sa Saletom ili Berom

Odgovor za MAXTER-a:

e-bay je za mene tuzna prica! Pre godinu dana ja sam u stvari hteo da kupim jedan divan Gold Wing GL1000 iz 1976 iz Engleske koji se prodavao preko oglasa na e-bayu. Al eto Srbija nije u igri za placanje PeyPal-om (prica o e-bayu je mnogo duza i tuznija al otom-potom). Pa sam kupio ovu Boldorku u neispravnom stanju, pa je popravljena, tek toliko da se jos malo moze voziti dok se snadjem za redovnu popravku dostojnu ovakve lepotice. Ali bez obzira, hvala na linkovima, ako ne uspem naci delove za makinu u nasim krajevima probacu u belom svetu, ali to ostavljam kao zadnju mogucnost.

Pozdrav svima!

Jao Joda,

žao mi i verujem ti, što si imao neprijatnog iskustva kod Gold Winga.

Mogu reči, da je i moj prijatellj imao neshvatljivih problema, da boli glava, kad je kupio  jedan ICB fastrac u Njemačkoj, a ta mašina je bila u Engleskoj. Nemoj me uopšte pitati al glavu smo izgubili, al nismo dobili izlaznih papira, a mašina je več bila u Sloveniji. Bio posle veliki problem sa registracijom, jer Englezi,  pogotovu kad su i u EU ne jebu pravila i zmišljaju toplu vodu.

Na kraju, posle jedno pola godine taj prijatel se odlučio i prodao taj Fastrac  za rezervne delove i popušio najmanje 20 soma €. Zato smo i rekli Nikad i ništa više iz Engleske , jer su stvarno englezi , da bože sačuvaj :-[

Al sa druge strane, imam akonto na E-bay.de več od 2003-če, pa do dan danas nisam imao jedno negativno iskustvo a imam preko 200 sprovedenih transakcija.

Dobro ako se budeš snalazio OK inače javi se, možda ti mogu nekako pomoči.

pozdrav

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja