marijana021 0 Napisano Octobar 3, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ATV Shineray xy250stxe Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od kvalitetnih Kineskih proizvodjaca motora i ATV vozila je i Kompanija Shineray koja je u svojoj maticnoj drzavi jedna od vodecih kompanija ovog tipa. Moto kross tim Kine koristi Shineray kross motore. Ima ih u celoj Evropi zahvaljujuci brojnih sertifikatima kvaliteta koje poseduju. Kod nas zastupnik Shineray ATV vozila postoji u Novom Sadu od prosle godine. Kao ponosni vlasnik jednog Shineray ATV vozila zelim da vam ispricam svoja iskustva sa ovakvim masinama. Od prosle godine vozim model XY250STXE i to mi je ubedljivo najbolje vozilo do sada. Mali potrosac( 2,5 l bezolovnog na 100 km), EURO 3 standard, za sve terene, kazu idealno ekolosko vozilo za nacionalne parkove, a zahvaljujuci udobnim gumama odlicno vozilo za nase puteve. model XY250STXE( zuti sa slike) OPIS: lančani pogon,p/z disk-kočnica, 4 brzine + rikverc,podesivi amortizeri, gepek i štitnik za ruke. MOTOR: 250ccm, vazdušno hlađen (termostat+fen) jednocilindrični,četvorotaktni, manuelno kvačilo. Max. Snaga (kw/r/min): 11/6500 Max. Brzina (km/h): 80 Start sistem: elektricni EEC setrifikat, EURO 3 standard, potrosnja goriva 2,5l bezolovnog!!! U voznji se ponasa odlicno, nikad nisam bila zadovoljnija svojim vozilom od ovog. Ljudi cesto misle da je kvad nestabilno vozilo, ali to nije tacno. Prevrnuti se nije nemoguce, ali ako se normalno vozi je tesko. Na terenu, posto su moje gume zemljane se ponasa jos bolje, nema te uzbrdice na koju ne mogu da se popnem, a da to pozelim. Ovih dana vozam se iskljucivo po terenu, i fenomenalno je! Toplo preporucujem svima da probaju ovakav tip voznje. model XY250ST-9E(plavi i crveni sa slike) OPIS: lančani pogon,p/z disk-kočnice, 4 brzine + rikverc, podesivi amortizeri. sportsko vešanje,podesivi amortizeri, štitnik za ruke Motor:250ccm Sport,jednocilindrični,četvorotaktni,vodeno hlađen Max. Snaga (kw/r/min): 12.5/6500 Visina sedišta (mm): 780 Visina od tla (mm): 110 Max. Brzina (km/h): 85 Prednji točak: 18*8-10 Zadnji točak: 18*9-10 Start sistem: Električni model XY200STIIE-B ( crni sa slike) OPIS: lančani pogon, p/z disk kočnica,4 brzine + rikverc,podesivi amortizeri, štitnik za ruke Motor: 200ccm,jednocilindrični, četvorotaktni, vazdušno hlađen, manuelno kvačilo Max. Snaga (w/r/min):11.5/8000 Visina sedišta (mm): 835 Visina od tla (mm): 100 Max.Brzina (km/h): 70 Start sistem : Električni Prednji točak: 19×7-8 Zadnji točak: 18×9.5-8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI DIKTATOR 203 Napisano Octobar 3, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Uz traktorce ide i plug,ili...? ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marijana021 0 Napisano Octobar 3, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ATV Shineray xy250stxe Prijavi odgovor kao problematičan Model XY250ST-9E ( plavi, crveni i crni sa slike) OPIS: lančani pogon,p/z disk-kočnica, 4 brzine + rikverc,podesivi amortizeri, gepek i štitnik za ruke. MOTOR: 250ccm, vazdušno hlađen (termostat+fen) jednocilindrični,četvorotaktni, manuelno kvačilo. Max. Snaga (kw/r/min): 12.5/6500 Visina sedišta (mm): 780 Visina od tla (mm): 110 Max. Brzina (km/h): 85 Prednji točak: 18*8-10 Zadnji točak: 18*9-10 Start sistem: Električni EEC setrifikat, EURO 3 standard, potrosnja goriva 2,5l bezolovnog!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Octobar 5, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ovo nije tema gde se postavljaju oglasi za prodaju i iznajmljivanje... ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marijana021 0 Napisano Octobar 5, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ATV Shineray xy250stxe Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako si stekao takav utisak ali nije ni vazno. Da napomenem, ovo nije tema ni o prodaji, ni o iznajmljivanju, niti je prica o takvim stvarima. Za to postoje odgovarajuci delovi foruma. O kvadovima se generalno kod nas malo zna, pogotovo kineskim, i smatram da treba da postoji tema u kojoj ce biti predstavljen jedan dobar kineski proizvodjac kao sto je Shineray. Izgleda da moj entuzijazam, i prilika da medju prvima isprobam takve stvari kod nas nekom smeta, ali toga uvek ima. Za one koje zanima ovakav tip voznje, i ovakve masine, nasla sam i par odlicnih filmova koje zelim da podelim sa vama http://www.youtube.com/watch?v=tsQ9ySS_Ne4 http://www.youtube.com/watch?v=7r28X4t75gI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marijana021 0 Napisano Januar 7, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ATV Shineray xy250stxe Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan zanimljiv filmic sa XY200STIIE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marijana021 0 Napisano Jun 22, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ATV Shineray xy250stxe Prijavi odgovor kao problematičan Imala sam priliku da napravim par lepih fotki pa bih htela da ih podelim sa vama Prvo sportski model 250ccm u crnoj boji, XY250ST9E sa najvecim rasponom izmedjju tockova, pravi gradski racer Onda malo manji gabaritno ali nista slabiji model 200ccm narandzasti XY200STIIE-B. Sa gumama i za asfalt i za sumu. Pa zatim zlatna sredina, moj omiljeni model XY250STXE, zuto magarence kako ga ja zovem, na slici sa gumama za asfalt, i nezaobilaznim pak tregerom Velik pozdrav iz NSa za sve ljubitelje kvadova !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svabanb 45 Napisano Septembar 18, 2011 U prolazu, 84 postova Lokacija: novi becej Motocikl: fz1n,fzs600,shineray 200,kreidler80 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav,gde ima delova za njih posto sam od prekjuce vlasnik jednog od 2oo kub.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marijana021 0 Napisano Septembar 19, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ATV Shineray xy250stxe Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Sto se delova tice imas pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salasije 1 Napisano Octobar 17, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Kan amm 800 max xt atv Prijavi odgovor kao problematičan Gde da kupim ATV vozilo kineske proizvodnje za jednokratnu upotrebu da moze da izdrzi jednodnevnu voznju i da to isto nemoram da nosim u povratku na ledjima Mirjana? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salasije 1 Napisano Octobar 21, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Kan amm 800 max xt atv Prijavi odgovor kao problematičan ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidovski.robert95 0 Napisano Jun 27, 2022 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima ....Neki ima iskustvo sa SHINERAJ XY50Q-9?Sent from my M2102J20SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...