lencuga 14299 Napisano Octobar 2, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan budzet 4000-4500 eura. pa ko ima a hoce da nema nek se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1355 Napisano Octobar 2, 2010 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Litra slaba a ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14299 Napisano Octobar 2, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Litra slaba a ;D ma nije nego hocu da uporedim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 3, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da markoni nije prodao njegovu...po meni jedna od najlepsih busa koje sam video... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=52166.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1237 Napisano Octobar 3, 2010 Drug član, 2317 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Ti si lud, sta ce ti kamionski program. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14299 Napisano Octobar 3, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan mislim da markoni nije prodao njegovu...po meni jedna od najlepsih busa koje sam video... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=52166.0 lep motor ali mi se ne svidja njegov odnos ka vlasnicima Ti si lud, sta ce ti kamionski program. da mi se nadje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 3, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da markoni nije prodao njegovu...po meni jedna od najlepsih busa koje sam video... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=52166.0 lep motor ali mi se ne svidja njegov odnos ka vlasnicima Ti si lud, sta ce ti kamionski program. da mi se nadje dosta vozaca je sujeverno...jbg ako ti je u glavi da je motor za nesto kriv onda svasta moze da se desi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 3, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je nudio jednu Hayabusu neki Aca iz Kruševca valjda, ja ne poznajem čoveka, ali smo pričali telefonom i ispričao mi je da ima lep primerak. 9/2006 sivo-plava 5000km xenon, teflonska creva urađen servis pre 1600km treba promeniti gume BG tablice, registrovan traži 6000 evrića Pa ti popričaj sa njim, poslaću ti broj telefona na PM, da ne šaljem ovde, nisam ni rekao čoveku da ću postaviti ovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14299 Napisano Octobar 3, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ok, hvala lepo, zvacu ga mada iskace iz cenovnog ranga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Octobar 3, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan ok, hvala lepo, zvacu ga mada iskace iz cenovnog ranga :) Uklopices se ti, znamo te dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...