Juan 97 Napisano Decembar 13, 2023 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Cisti putevi, da sluzi dobro.Za pocetak vizir jedan napred, puig ili bilo koji, dosta znaci.Sent from my 2201117PG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srba021 17 Napisano Decembar 13, 2023 U prolazu, 11 postova Lokacija: Futog Motocikl: Suzuki GS500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Za sad mi se ovako svidja ali kontam da mi je potreban vizir zbog drugih stvari. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Decembar 19, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Potrebni vizir, slideri i nalepnice za gsa, sređivanje dok je mašina kod majstora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 103 Napisano Decembar 19, 2023 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Tošbo je napisao: Potrebni vizir, slideri i nalepnice za gsa, sređivanje dok je mašina kod majstora Ja sam se odlucio za ovu verziju vizira i nalepnice za rezervoar. Ali meni je ovaj motor cisto gradska varijanta, pa sam isao na varijantu da vizir bude manje vise samo estetika i da bude retro. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srba021 17 Napisano Decembar 19, 2023 U prolazu, 11 postova Lokacija: Futog Motocikl: Suzuki GS500 Prijavi odgovor kao problematičan Ceka se prolece 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
John159 132 Napisano Decembar 19, 2023 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Prnjavor, RS Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ау тачно ћу за викенд морати мало да седнем на моторић, само да му чујем звук 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Decembar 19, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Pre skidanja mašine 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
John159 132 Napisano Decembar 20, 2023 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Prnjavor, RS Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Шта се десило са машином, нисам испратио... Јеси је успео оживети? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Decembar 20, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, John159 je napisao: Шта се десило са машином, нисам испратио... Јеси је успео оживети? Glava otišla, kupio sam drugu mašinu kojoj je otišao leteći ležaj, i trenutno je kod majstora, tako da će mi ostati delova od mašine na prodaju za male pare, čisto da ne stoji, namotaji, pickup, anlaser, menjač itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6032 Napisano Decembar 20, 2023 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Moj savet... Čuvaj namotaje, pickup i anlaser. Možda i još ponešto što može da zatreba. Kad prodaš motor, lako ćeš prodati i ostalo. Ja bih, da mogu, svaki motor u kompletu imao u rezervi, za zlu ne trebalo. Gucija sam imao dva, tri u delovima, trebalo meni, drugarima. Za Suzanu sam kupovao svaki deo koji se pojavi na tržištu. Za Kawu sam, posle iniciijalnih problema, skupljao kao hrčak sve što sam našao. Za XT, pola motora, osim mašine. Samo za Hondu imam jedino rezervne sijalice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Decembar 21, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, misa-pei je napisao: Moj savet... Čuvaj namotaje, pickup i anlaser. Možda i još ponešto što može da zatreba. Kad prodaš motor, lako ćeš prodati i ostalo. Ja bih, da mogu, svaki motor u kompletu imao u rezervi, za zlu ne trebalo. Gucija sam imao dva, tri u delovima, trebalo meni, drugarima. Za Suzanu sam kupovao svaki deo koji se pojavi na tržištu. Za Kawu sam, posle iniciijalnih problema, skupljao kao hrčak sve što sam našao. Za XT, pola motora, osim mašine. Samo za Hondu imam jedino rezervne sijalice U pravu si sve, ja sam čak i rezervni auto kupio za delove jer je redak ( Nissan P11 ), ali GSa ću prodavati i uzeti bandita ili varadera najverovatnije, jer mi je premali za putovanja, za po gradu je super i za početnike Ali hoću da ga sredim skroz, vetrobran, slajderi i ostalo, jer ću ga sigurno bar pola godine voziti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
John159 132 Napisano Decembar 21, 2023 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Prnjavor, RS Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan То сада хвалиш Хондy да је добра или је неко врбовање 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Decembar 21, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja to zbog devojke, da bi njoj bilo udobno Je l neko skoro radio remont karbova, koliko ga je izašlo s rukama i delovima hoću da ga sredim skroz 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
John159 132 Napisano Decembar 25, 2023 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Prnjavor, RS Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan То око карбова би и мене занимало, али још све ради како треба па се не бих упуштао у то... Јуче напокон ухватих времена да окренем кључ, чујем му звук, али празан акумалатор, након пуњења пали као мина. Једино што сам приметио да је на дихтунгу главе, вентила да будем прецизан, пустио уља. Мало провозао и нисам приметио после, а тај дихтунг сам прошле сезоне мењао... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Decembar 25, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Stegni šrafove, možda su se otpustili od vibracija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbiano011 1 Napisano Februar 6 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GS 500E Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,da li neko ima zadnji nosač kofera na prodaju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srba021 17 Napisano Februar 18 U prolazu, 11 postova Lokacija: Futog Motocikl: Suzuki GS500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, jos malo pa privodim kraju sredjivanja GS-a.. Do sada sam Zamenio semeringe prednjih vila,zamenjene su pakne kocnica prednje/zadnje, akumulator, svecice, ostalo je jos ulje u masini da zamenim i filter i da vidim kako da resim vibraciju sa rezervoara posto nemam prednju gumu koja se nalazi ispod. Za sad sam nasao parce neke gume ali to nije to. Kljuc za odvrtanje vila nisam imao pa sam morao nesto da napravim Ociscen je lanac/lancanik.. Podesen je lanac. Ako neko ima savet,kritiku slobodno pisite 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbiano011 1 Napisano Februar 19 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GS 500E Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,gde si kupovao delove? .....pošto i mene čeka u narednom periodu Pre 23 sati, Srba021 je napisao: Pozdrav svima, jos malo pa privodim kraju sredjivanja GS-a.. Do sada sam Zamenio semeringe prednjih vila,zamenjene su pakne kocnica prednje/zadnje, akumulator, svecice, ostalo je jos ulje u masini da zamenim i filter i da vidim kako da resim vibraciju sa rezervoara posto nemam prednju gumu koja se nalazi ispod. Za sad sam nasao parce neke gume ali to nije to. Kljuc za odvrtanje vila nisam imao pa sam morao nesto da napravim Ociscen je lanac/lancanik.. Podesen je lanac. Ako neko ima savet,kritiku slobodno pisite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbiano011 1 Napisano Februar 19 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GS 500E Prijavi odgovor kao problematičan Lep primerak GS. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srba021 17 Napisano Februar 19 U prolazu, 11 postova Lokacija: Futog Motocikl: Suzuki GS500 Prijavi odgovor kao problematičan @serbiano011Kupovao sam u Moto Bike Kać. Salju delove postom ako nisi u blizini. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1500 Napisano Februar 19 Zainteresovan, 334 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, serbiano011 je napisao: Pozdrav,gde si kupovao delove? .....pošto i mene čeka u narednom periodu Imas Motobike od prosle godine u u Zarkovu,Trgovacka ulica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srba021 17 Napisano Februar 20 U prolazu, 11 postova Lokacija: Futog Motocikl: Suzuki GS500 Prijavi odgovor kao problematičan Opet ja, necu vise Da li neko zna gde ima da se kupi guma sto dolazi ispod rezervoara? Prenosi mi vibracije jer nisam imao nista a privremeno sam stavio parce neke gume ali to nije to. Po prodavnicama nisam pronasao jer nema gde sa se poruci to. Mialim da ovako izgleda: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
John159 132 Napisano Februar 20 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Prnjavor, RS Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Здраво, Јеси можда гледао да ли има неки за делове па да нађеш само тај део? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Februar 20 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @Srba021 Pogledaj u radnjama za poljoprivredne mašine, tamo može da se nađu veći komadi debele gume npr. komušaljke, transportne lopatice od berača, pa iskrojiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srba021 17 Napisano Februar 20 U prolazu, 11 postova Lokacija: Futog Motocikl: Suzuki GS500 Prijavi odgovor kao problematičan @John159Raspitivao sam se, mislim da nece samo gumu da mi prodaju jer onda on nema kompletan rezervoar za prodaju. @Disko NindžaHvala na ideji, probacu da pronadjem neko parce gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...