kgujas 1 Napisano Maj 20, 2019 U prolazu, 67 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Od kraja prosle sezone sam i ja vlasnik gs500 motora. Imam problem s njim da ne ide preko nekih 135-140. Znaci ima jos gasa ali kada ha dodajem umesto da motor ubrzava, one se gusi i usporava. Do te brzone motor ide ok, nema trokiranja , gusenja nista slicno. Ali u 6 nece preko 7000 obrtaja ,u 5 do nekih 8500-9000. Molim ideje ako je neko upoznat sa ovim problemom... Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14126 Napisano Maj 20, 2019 moto merkat °°, 4890 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ima kw? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kgujas 1 Napisano Maj 20, 2019 U prolazu, 67 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan U saobracajnoj pise 34kw. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14126 Napisano Maj 20, 2019 moto merkat °°, 4890 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Znaci nije "ustrojen" ako nema trokiranja, knedli ... mozda je neko spustio iglice u karbu ili je nizak nivo u loncetu, fali mu goriva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kgujas 1 Napisano Maj 20, 2019 U prolazu, 67 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Ok, hvala vam na brzim odgovorima. To ce mi biti polazna tacka. Da li nesto smeta ako je slavina na PRI? Na ON i RES gorivo ne prolazi... Kazu mi da treba menjati neke gumice u slavini da to radi, ali da ovako preko PRI ne smeta radu motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Maj 20, 2019 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj stalno da drzis na PRI, zalice ti svecice i masinu celu, to sluzi samo za paljenje posle duzeg stajanja ili kad su prazni karbovi !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1402 Napisano Maj 20, 2019 Zainteresovan, 459 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan ako ti na ON i RES gorivo ne prolazi, onda je nesto radjeno oko slavine, imas o tome po stranim forumima. normalan polozaj slavine ti je na ON, a RES samo kada dodjes do rezerve. kao sto rece kolega u prethodnom postu, PRI sluzi samo da se direktno napune karbovi, a ako ostavis na PRI mozes da ocekujes da ti se prazni rezervoar. moj ti je savet da to resis sto pre, i mislim da onda neces imati tih problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kgujas 1 Napisano Maj 20, 2019 U prolazu, 67 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Vazi, tako ce i biti posto moze biti ako nema rezerve...vec sve iscuri. Ima neko predlog gde bi se mogla nabaviti nova slavina ili neki repair kit, neki majstor koji bi to kogao srediti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kgujas 1 Napisano Maj 20, 2019 U prolazu, 67 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Moze biti nezgodno ako nema rezerve... Progutao sam rec... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1402 Napisano Maj 20, 2019 Zainteresovan, 459 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan nova slavina kod ovlascenih prodavaca je sigurno 60-70e plus troskovi transporta i, naravno, carina. repair kit je vrv 20-25e, pogledaj ako ima u louisu. a za majstora ces morati sam da se snadjes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kgujas 1 Napisano Maj 20, 2019 U prolazu, 67 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cupa123 1 Napisano Maj 20, 2019 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki GS 500 E WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki GS 500 E, za: Suzuki, Motocikli delovi i oprema... Ja sam kad ovog coveka uzeo polovne delove koji su mi trebali i jos jednog iz Smedereva, na zalost ne mogu njegov oglas da nadjem ali mozes ga naci na Facebook-u, mozda imaju sta ti bude trebalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kgujas 1 Napisano Maj 20, 2019 U prolazu, 67 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Hvala za info. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cupa123 1 Napisano Maj 27, 2019 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan, dobri ljudi, danas sam ptimetio da mi je jedan deo na karburatoru pukao, pa me zanima sta je to i sta da radim, da li ima da se uzme zamena ili nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Avgust 28, 2019 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ta cevcica je upresovana u telo karburatora, ili kupi drugi polovan karburator ili teraj nekog majstora/metalostrugara da ti izbusi i napravi cevcicu sa navojem koja će ući u telo pa da spoji nekako sa tom polomljenom cevcicom. Pitanje je kolko će ti uzeti majstor za popravku, GS polovni karburator u principu nije skup procesiljaj ebay. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cupa123 1 Napisano Avgust 28, 2019 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru, popravljena je cevcica, radi ko nov Al kazu da ovim karburatorima cesto puca ta cevcica tao da, videcemo sta ce biti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gajdar 174 Napisano Octobar 12, 2019 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS SE 800, Honda 125 Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipo, u familiju nam je uleteo jedan ljubičanstveni GS 500 rodjen 1995 godine. Moja gospodja se ponovila pre par dana. Polozila je i to joj je motor prvenac. Krenuo sam da iščitam ovu temu, za sada prvih 20 i zadnje 3 stranice... Radim na ostalima. Zanima me, za pocetak, montiranje prtljaga, neki veći vizir napred itd. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Octobar 13, 2019 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Cestitamo i nek GS verno sluzi gospodju Nista bez koferceta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Octobar 13, 2019 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Takodje, samo zadnji kofer i tank torbu nosim, moze sve da stane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gajdar 174 Napisano Octobar 13, 2019 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS SE 800, Honda 125 Varadero Prijavi odgovor kao problematičan GS “ljubicanstveni”, na satu je 26.000, puno fabrickih delova na njemu pa kilometraza deluje realna, odlicano ocuvan primerak. Pa kofer i tank torba zvuce razumno. Treba da mu izmenjam zmigavce (dva su malo ostecena), ima par sitnih estetskih nedostataka ali nista znacajno, za sada necemo nista da diramo. Neka maskica da malo skinemo vetar jer planiramo i duze voznje pa polako. Gospodjica gospoja je imala uslove: okrugli far, da se vidi masina obavezno (oklop ni za zivu glavu), zicana felna. Za ovo zadnje smo napravili kompromis. Tako da praticemo ovu temu pazljivo. Okacicemo neku jasniju sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cupa123 1 Napisano Octobar 13, 2019 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Ima na aliexpress-u da se nadje vizir za njega sa univerzalnim setom za montiranje za 10-20 $ i ima raznih velicina Aj cu sebi za sledecu sezonu da uzmem, izgledaju pristojno za te pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Octobar 13, 2019 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Super je GS, lepsi je od svih BMW-ovih GS-ova zajedno, imao sam istog ovakvog ista boja, prefarbao sam ga u metalik crnu. Samo, zadnji far vam je montiran naopako, a i vidi se po beloj providnoj plastici koja osvetljava tablicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gajdar 174 Napisano Octobar 13, 2019 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS SE 800, Honda 125 Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Браво! Види се ко познаје машину, јесте... Претходном власнику се тако свиђало. Свакако ћемо то да окренемо како треба... Има још неких делова које смо добили у кеси а који су поскидани. Неке ситнице. Само да добијем мало времена па да улетим у гаражу, једва чекам... Ја возим Триумфа и много ми се допада али овај љубичансвени нам је сад ко принова... Неко време ће да одвуче сву пажњу уже фамилије. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1923 Napisano Octobar 13, 2019 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od lepsih GS-ova koje sam video, preradjeno sediste, trakice na tockovima (po zelji), vizir, i lep koferčić. To je ono sto ja zamisljam i verujte mi da dobro izgleda. U zdravlju da se vozis druze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11155 Napisano Octobar 15, 2019 Drug član, 1278 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Eh uljarica mala,neunistiva nek je sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...