slavuj75 2 Napisano Mart 26, 2017 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne lezi ti motor, prodaj meni ☺...salim se, lep motor i s obzirom da pratim oglase PA nisam ga primetio. Stavi jos neku sliku ako nije problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Mart 26, 2017 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Samo ga sto vise vozi, i sake ce se navici, nije na GS-u nesto preterano spusten volan, nebi trebalo biti probem, meni je na GS-u smetalo usko sediste, volan je super, cak ima i gumene ublazivace vibracija na volanu, sa cime se ne mogu pohvaliti mnogi skuplji motori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoobee 5 Napisano Mart 26, 2017 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Eagle Prijavi odgovor kao problematičan I mene su bolele prvih par dana pogotovu leva saka od kvacila Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Mart 26, 2017 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne lezi ti motor, prodaj meni ☺...salim se, lep motor i s obzirom da pratim oglase PA nisam ga primetio. Stavi jos neku sliku ako nije problem Oglas je brzo skinut zbog mene Dva motora su mi pobegla zbog hladnog i loseg vremena pa sam resio da mi ovaj nece pobeci. Postavicu jos koju sliku sutra ili prekosutra, samo da pozavrsavam papirologiju Samo ga sto vise vozi, i sake ce se navici, nije na GS-u nesto preterano spusten volan, nebi trebalo biti probem, meni je na GS-u smetalo usko sediste, volan je super, cak ima i gumene ublazivace vibracija na volanu, sa cime se ne mogu pohvaliti mnogi skuplji motori. Hocu cim sredim tablice, to ce biti ovih dana. Svi mi govore da cu se navici posle par stotina kilometara tako da moram sto pre da napravim tu kilometrazu Sediste mi je za sada ok, doduse nisam vozio neku malo ozbiljniju kilometrazu pa jos ne mogu sa sigurnoscu da sudim. Vozio sam drugarovu Hondu CB 500 i cini mi se da je sediste na Hondi udobnije za duze ture. I mene su bolele prvih par dana pogotovu leva saka od kvacila Sent from my iPhone using Tapatalk Mene desna saka vise od leve, verovatno sam jos uvek sav stegnut i napet kad vozim pa je do toga, dok ne steknem jos malo samopouzdanja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoobee 5 Napisano Mart 27, 2017 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Eagle Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne lezi ti motor, prodaj meni ☺...salim se, lep motor i s obzirom da pratim oglase PA nisam ga primetio. Stavi jos neku sliku ako nije problemOglas je brzo skinut zbog mene Dva motora su mi pobegla zbog hladnog i loseg vremena pa sam resio da mi ovaj nece pobeci.Postavicu jos koju sliku sutra ili prekosutra, samo da pozavrsavam papirologiju Samo ga sto vise vozi, i sake ce se navici, nije na GS-u nesto preterano spusten volan, nebi trebalo biti probem, meni je na GS-u smetalo usko sediste, volan je super, cak ima i gumene ublazivace vibracija na volanu, sa cime se ne mogu pohvaliti mnogi skuplji motori.Hocu cim sredim tablice, to ce biti ovih dana. Svi mi govore da cu se navici posle par stotina kilometara tako da moram sto pre da napravim tu kilometrazu Sediste mi je za sada ok, doduse nisam vozio neku malo ozbiljniju kilometrazu pa jos ne mogu sa sigurnoscu da sudim. Vozio sam drugarovu Hondu CB 500 i cini mi se da je sediste na Hondi udobnije za duze ture. I mene su bolele prvih par dana pogotovu leva saka od kvacila Sent from my iPhone using Tapatalk Mene desna saka vise od leve, verovatno sam jos uvek sav stegnut i napet kad vozim pa je do toga, dok ne steknem jos malo samopouzdanja Sto se sedista tice ja sam resio da ga malo sredim. Ima onaj decko u zemunu sto se bavi njima pa cu videti da stavim jos neki sundjer a materijal svakako moram menjati Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Mart 27, 2017 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Sediste na mom GS-u je u odlicnom stanju tako da za sada ne planiram nista da menjam, videcu sta je i kako je posle neke duze voznje mada mislim da mi nece predstavljati problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Mart 29, 2017 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo se malo vozali, sad dosli i svako u svoju jazbinu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajja 175 Napisano April 1, 2017 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Bela Crkva - Banat Motocikl: MT-09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan Dva motora su mi pobegla zbog hladnog i loseg vremena pa sam resio da mi ovaj nece pobeci. verovatno da sam ja ucestvovao u jednom u januaru po mrazu i snegu, bez obzira sto mi je ovaj bio ~iza coske~ a ja nestrpljiv pa nisam mogao da sacekam jer nije bilo izvesno kada ce biti na oglasima, sve u svemu svi su zadovoljni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano April 2, 2017 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Tog GS-a je hteo da kupi moj prijatelj, ja tada jos nisam imao celu sumu za motor, morao sam jos malo da sacekam. Ja sam u sustini gledao bilo sta od 500cc, GPZ, ER5, GS500, CB500 i sta bi moglo za odredjenu sumu da se nadje u najboljem stanju. Na kraju svi zadovoljni Drugar kupio CB 500, ti i ja GS 500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajja 175 Napisano April 2, 2017 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Bela Crkva - Banat Motocikl: MT-09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1402 Napisano April 9, 2017 Zainteresovan, 459 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan ajde da i ovde pitam: da li neko ima iskustva sa mitas mc50 gumama? set (110/70 i 130/70) je oko 13000rsd, sto je poprilicno primamljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano April 9, 2017 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Mitas su sasvim ok gume, naravno, nisu na nivou Pirelli i Michelin, ali sasvim zadovoljavajuce. Gde ima Mitas da se kupi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1402 Napisano April 9, 2017 Zainteresovan, 459 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan ok, i ne kostaju kao pirelli i michelin u principu, nisam neki zahtevan vozac pa mi se ne kupuju neke premium gume. nadam da ce mitas da posluzi svrsi ovu sezonu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera kameni 17 Napisano April 9, 2017 U prolazu, 49 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha fz 6 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi jel nekog interesuje GS 500, cena 800 eura. Domace tablice, regularan motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano April 10, 2017 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Nisam zainteresovan,ali svi ovde će ti reći: "Daj neku sliku,više detalja....registrovan,jeste-nije,lanac/lančanici,gime ,servis ?" Tako da.... Daj neku sliku,i više detalja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano April 21, 2017 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ovo vreme ubija... Taman kad sam ove nedelje prva smena na poslu i imam vremena za voznju, vreme je resilo da zajebava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12532 Napisano April 21, 2017 Ne silazi, 7323 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan ok, i ne kostaju kao pirelli i michelin u principu, nisam neki zahtevan vozac pa mi se ne kupuju neke premium gume. nadam da ce mitas da posluzi svrsi ovu sezonu... Dobre gume su uvek must have, ne radi se o tome kako vozis nego kakvim uslovima i okolini. Ako mozes da preteras jos ovu sezonu pa sledecu mozes uzeti Continental za te pare. No svakako ja mislim da bi trebao uzeti kvalitetnije gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilihon 22 Napisano Maj 10, 2017 Svrati ponekad, 94 postova Motocikl: gs500,honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav gs-ovci, na mom gs-u imam far (prednjinu) od nekog krosa, sad bih ga malo sredio pa me interesuje da li znate mozda gde mogu naci originalan njegov far, polovoan ili nov i koliko bi to moglo kostati? Vidjao sam nesto po e-bayu ali tamo je to skupo plus carina... Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilihon 22 Napisano Maj 10, 2017 Svrati ponekad, 94 postova Motocikl: gs500,honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, stilihon said: pozdrav gs-ovci, na mom gs-u imam far (prednjinu) od nekog krosa, sad bih ga malo sredio pa me interesuje da li znate mozda gde mogu naci originalan njegov far, polovoan ili nov i koliko bi to moglo kostati? Vidjao sam nesto po e-bayu ali tamo je to skupo plus carina... Hvala unapred! ajde sad, nadjoh nesto vako na e bayu, po vasem misljenju, jel bi pasovalo ovo na gs i koliko bi bila carina? http://www.ebay.com/itm/Motorcycle-Headlight-2x-Turn-Signal-Indicator-Lights-Bracket-Amber-For-Harley-/182489902641?fits=Model%3AGS500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Maj 11, 2017 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Pokusaj na www.motodelovi.net. Pogledao sam ali nisam nasao far. Pozovi na telefon, mozda ima a nije postavljeno na sajtu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilihon 22 Napisano Maj 11, 2017 Svrati ponekad, 94 postova Motocikl: gs500,honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan zvao sam ih ali su nedostupni vec duze vreme, mislim da cu se na kraju iskombinovati sa ebayom jer sam naso nesto za 20ak dolara, samo se ceka malo duze.... hvala svakako za odgvor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Maj 11, 2017 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Mozes probati i na Ali Express, tamo se moze naci svasta nesto zanimljivo. EDIT: A mozes probati i kod majstora Bokilica, mozda on moze da ti nabavi far. To ce biti sigurno brze od eBaya 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoobee 5 Napisano Maj 17, 2017 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Eagle Prijavi odgovor kao problematičan Drugari zna li neko gde naci bobine za gs500e ??Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lindo 14 Napisano Maj 22, 2017 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd/Kotez Motocikl: Suzuki GS500e Prijavi odgovor kao problematičan Dojadilo mi klepetanje istegnutog lanca, pa sam rešio da zamenim. Pa da rezimiramo: Prednji lancanik 16 zuba sa oznakom JTF 565 Zadnji lancanik 39 zuba sa oznakom JTR 823 Lanac 520 sa 110 članova To je to? Gde da naručim lanac? DID naravno..nista spektakularno. Koje su najpovoljnije varijante? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12532 Napisano Maj 22, 2017 Ne silazi, 7323 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Naruci iz Louisa. Nije vise od 100 evra. Ja sam svojevremeno platio 70 eur za ER5. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...