Disko Nindža 10466 Napisano Jun 1, 2014 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ne kontam zasto bi svake godine menjao akumulator , to treba bar 3-4 godine da traje p.s. @ridjiww motor super izgleda samo menjaj tu stopaljku plizz i daj neki vidoje da cujemo auspuh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 1, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Iz licnog iskustva ga razumem potpuno. I meni je crkavao akumulator na godisnjoj bazi zato sto ga vise x po vise meseci u godini ne napunim/dopunim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Devil Angel 7 Napisano Jun 2, 2014 U prolazu, 52 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kawasaki zx6r 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,imam jedno pitajne za sve vas ponosne vlasnike.. Posto imam GS koji je na prodaju,ljudi su mi nudili raznorazne zamene,neke su bile dosta povoljne,neke ne,ja malo razmisljao,da menjam za bilo sta od masina,opet ce da stoji,pa doneo odluku da kompletno sredim motor po mom ukusu i da ga cuvam za sebe...zanima me ,koji rep (od ovih modernijih motora) pasuje na onaj stariji tip kao na slikama iznad? U planu jos imam da zamenim far,sredim rucice i auspuh da zamenim..i kasnije,otom,potom da produzim zadnji tocak.jer kod njega nije toliko komplikovano,i masina da se farba u narandzasto ,Korito cekam vec,narucio od R1 ,uklopicu ga nekako... Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ridjiww 15 Napisano Jun 2, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki GSF 600 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan ne kontam zasto bi svake godine menjao akumulator , to treba bar 3-4 godine da traje p.s. @ridjiww motor super izgleda samo menjaj tu stopaljku plizz i daj neki vidoje da cujemo auspuh Ne diraj mi stopaljku salim se tako ga kupio a iskreno meni je mnogo lepsa od one cetvrtne orig. a za zvuk bice ovih dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12553 Napisano Jun 2, 2014 Ne silazi, 7335 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki GS500 je klasicnog dizajna, osnovna definicija motocikla. Kao sto sam vec negde pomenuo, okrugli far je institucija. To su karakterne osobine te klase, ako ih budes narusio napravices sranje i nakazu. Neces imati estetski uskladjen dizajn. Ja bih ti savetovao da ipak (ako je potrebno) otklonis sve mehanicke nedostatke, montiras kvalitetniji amortizer, vizir, prtljag, dodas grejace rucica itd. Vozi se uzivaj, to je jedan od retkih motocikala sa kojim se mozes puno i lepo navozati za malo ulozenog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ridjiww 15 Napisano Jun 2, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki GSF 600 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki GS500 je klasicnog dizajna, osnovna definicija motocikla. Kao sto sam vec negde pomenuo, okrugli far je institucija. To su karakterne osobine te klase, ako ih budes narusio napravices sranje i nakazu. Neces imati estetski uskladjen dizajn. Ja bih ti savetovao da ipak (ako je potrebno) otklonis sve mehanicke nedostatke, montiras kvalitetniji amortizer, vizir, prtljag, dodas grejace rucica itd. Vozi se uzivaj, to je jedan od retkih motocikala sa kojim se mozes puno i lepo navozati za malo ulozenog. To cenim,bitan je zadnji amortizer posto je fabricki los i mozda neki prtljag jer nestaje sve u jakni,samo 1 hleb i litar mleka a iskreno da vam kazem ja motor imam par meseci i presao sa njim oko 500 km i prezadovoljan sam njegovim karakteristikama,jedino sto mi se nije svidjalo jesu heblovi i njih sam zamenio i to je to naravno zamenih i ulje i filter i semeringe vila ali to se radi kod svakog kupljenog motora kod nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Jun 2, 2014 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Prednje vile su veca mana od zadnjeg amortizera, pre bi njih menjao. kad ste vec dotakli tu temu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10466 Napisano Jun 2, 2014 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan sve je u redu sa fabrickim ogibljenjem na GS 500, problem je sto ljudi ne kontaju NAMENU ovog motora, GS nije brzinac i nije namenjen za jurcanje i ganjanje po krivinama, a ako zelite to, onda ima Suzuki drugi model, a to je GSXR, i sa njim nema frke , samo gaaas i cepaj GS500 je umeren motor, namenjen za opustenu svakodnevnu upotrebu, za svakakve puteve, zato ima mekanije ogibljenje i odlicno upija neravnine na putu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Devil Angel 7 Napisano Jun 2, 2014 U prolazu, 52 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kawasaki zx6r 2004 Prijavi odgovor kao problematičan sve je u redu sa fabrickim ogibljenjem na GS 500, problem je sto ljudi ne kontaju NAMENU ovog motora, GS nije brzinac i nije namenjen za jurcanje i ganjanje po krivinama, a ako zelite to, onda ima Suzuki drugi model, a to je GSXR, i sa njim nema frke , samo gaaas i cepaj GS500 je umeren motor, namenjen za opustenu svakodnevnu upotrebu, za svakakve puteve, zato ima mekanije ogibljenje i odlicno upija neravnine na putu To isto sam ja napisao u nekom postu,ali cini mi se u drugoj temi isto vezano za Gs... Ali nije na odmet ulepsavati svog ljubimca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Jun 3, 2014 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan sve je u redu sa fabrickim ogibljenjem na GS 500, problem je sto ljudi ne kontaju NAMENU ovog motora, GS nije brzinac i nije namenjen za jurcanje i ganjanje po krivinama, a ako zelite to, onda ima Suzuki drugi model, a to je GSXR, i sa njim nema frke , samo gaaas i cepaj GS500 je umeren motor, namenjen za opustenu svakodnevnu upotrebu, za svakakve puteve, zato ima mekanije ogibljenje i odlicno upija neravnine na putu Jeste, zato i sabije prednje vile do kraja pri ostrijem kocenju. Zato se i 70% ljudi zali na mekane vile... Umereno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ridjiww 15 Napisano Jun 3, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki GSF 600 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Pa sabije ali ne i kod mene ja sipao SAE 30 i sada je mnogo mnogo bolje !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10466 Napisano Jun 3, 2014 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ja na mom GS-u nisam dirao viljuske za 2 godine koliko je bio kod mene, i nije mi sabijao do daske pri jakom kocenju, a vozio sam jos nekoliko GS-ova i nisam primetio neku razliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Devil Angel 7 Napisano Jun 4, 2014 U prolazu, 52 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kawasaki zx6r 2004 Prijavi odgovor kao problematičan ja na mom GS-u nisam dirao viljuske za 2 godine koliko je bio kod mene, i nije mi sabijao do daske pri jakom kocenju, a vozio sam jos nekoliko GS-ova i nisam primetio neku razliku Ni meni nikada nije sabijao skroz do kraja,mada ja nikada i nisam kocio naglo...nisam primetio stvarno to kod mene....jeste mekan,ali meni ne smeta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ridjiww 15 Napisano Jun 4, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki GSF 600 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan sve je u redu sa fabrickim ogibljenjem na GS 500, problem je sto ljudi ne kontaju NAMENU ovog motora, GS nije brzinac i nije namenjen za jurcanje i ganjanje po krivinama, a ako zelite to, onda ima Suzuki drugi model, a to je GSXR, i sa njim nema frke , samo gaaas i cepaj GS500 je umeren motor, namenjen za opustenu svakodnevnu upotrebu, za svakakve puteve, zato ima mekanije ogibljenje i odlicno upija neravnine na putu Ma motorce je ekstra kao sto kolega rece "umeren motor, namenjen za opustenu svakodnevnu upotrebu, za svakakve puteve"!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajaxsg 0 Napisano Jun 8, 2014 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li se moze podesavati zadnji amortizer i kakva je procedura otprilike? Previse mi ovaj moj opusten, kad se voze dvoje dosta se sabije i skakuce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10466 Napisano Jun 8, 2014 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ako se dobro secam, amortizer na GS500 nije podesiv, a ako skakuce onda moguce da je gotov ,kad sednes na motor i sabije se i kad ustanes trebalo bi polako da se vrati, ako brzo vraca onda ti je rikno amortizer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano Jun 9, 2014 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Ali proveri i pritisak u zadnjoj gumi...kad vozis dvoje trebalo bi da je na 2.5 naduvana zadnja,mozda i jace. Vidi sta pise u manualu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ridjiww 15 Napisano Jun 9, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki GSF 600 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene se moze podesavati amortizer okretanjem ulevo ili udesno se sabija ili otpusta opruga i tako motor menja udobnost. Meni je poskakivao motor jer je bila skroz sabijena opruga kada je otpustio motorce pliva kao ladja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ridjiww 15 Napisano Jun 12, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki GSF 600 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Da osvezim temu,voznjica !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ridjiww 15 Napisano Jul 4, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki GSF 600 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Samo da osvezim temu da nas ne zaboravite!!! Cinjenica je da i dalje svi nesto pisu samo se GS-ovci VOZE :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10466 Napisano Jul 4, 2014 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pa ni mi CB-ovci se nesto bas ne razbijamo od pisanja, uskoro se polazi na moreee ziveli nasi dvocilindrasi p.s. mohikanac ce da prsne ako vidi ovo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12553 Napisano Jul 5, 2014 Ne silazi, 7335 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan U potpunosti razumem momka. Voli cetvorocilindrase, ali nikako da ima ispravan i dobar motocikl, vec mu stalno brljavi i radi na dva klipa pa mu iz toga proizilazi taj stav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ridjiww 15 Napisano Jul 5, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki GSF 600 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ziveli i neka nas dugo sluze !!! Pozdrav svim dvocilindrasima :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Jul 6, 2014 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Pussy magnet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Jul 6, 2014 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan Увек сам мислио да ми се гс допада због њега,кад оно несвесно због његовог магнетног поља.... Pussy magnet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...