Djomla_ 121 Napisano Mart 26, 2013 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Uradi servis i nemas brige.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Mart 26, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljao sam se da uzmem Bardahl ulje, kao i neki filter vazduha kod njih. Imate li predlog na sta jos da obratim paznju, sta jos da pregledam. Generalno, nista ne skripi, nista ne koci, lepo ide... ulje menjaj obavezno, bez obzira shta je prodavac rekao, filteri takodje, proverish kochione plochice ako su za zamenu taman i ulje. odprilike to je to. neka te dobro sluzhi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 105 Napisano Mart 26, 2013 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, super. Sutra ili veceras zovem kompp jer sam juce kod njih bio na sajmu i rekli da imaju neki popust od 20% na 1. aprila. 1l ulja valjda oko 800rsd (sa popustom), a filter oko 600-700rsd. Kada dodje lepo (citaj suvo) vreme, i kada ga operem, bice slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Mart 26, 2013 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi usluga. Hteo bih da stavim far kao sto je fabricki na gs-u. Pa ako neko moze na svom motoru da izmeri precnik fara tamo gde se zavrce na nosace. Da znam odgovara li mi ovaj sto sam nasao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano Mart 26, 2013 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Izmericu ti ujutru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano Mart 27, 2013 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bio kuci jbg,rastojanje izmedju nosaca je 20.5 centimetra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Mart 27, 2013 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala... Mislio sam da uzmem ovaj jer dosta je slican fabrickom http://www.kupindo.com/Do-750-ccm/10133041_FAR-IZ-350-Planeta-moze-i-drugog- Ili pak original da uzmem? http://www.ebay.de/itm/Suzuki-gs-500-e-Licht-schlachtfest-/111037641036?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item19da5bf14c Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daruga 141 Napisano Mart 29, 2013 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: obrenovac,zvečka Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Original brate ovaj ruski je grozan a kosta 30eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanaX_ExtremeBoys 3 Napisano Mart 29, 2013 U prolazu, 10 postova Lokacija: Bobovo - Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slika moje masinice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanaX_ExtremeBoys 3 Napisano Mart 29, 2013 U prolazu, 10 postova Lokacija: Bobovo - Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan The phenom, imam ja original far za GS-a stoji spakovan u ormaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano Mart 29, 2013 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Lep GS,reci mi kakvo je osvetljenje nocu za ovim farovima i koliko cenis taj original far? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Mart 29, 2013 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Treba i meni taj far, ti Mladjo vec imas pa red bi bio da mi ga prepustis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano Mart 29, 2013 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan hocu bre brate,samo me zanima cena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanaX_ExtremeBoys 3 Napisano Mart 29, 2013 U prolazu, 10 postova Lokacija: Bobovo - Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Osvetljenje sa ovim SF farom je dno dna, neke balonke od 40w , pa smo stavili sad H4 55w u njemu pa je malo bolje. Evo ga original far, cena... sta znam.... 70e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razi 17 Napisano Mart 31, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan Jel postoji revizija GS-a sa vodenim hladjenjem? Ja se ili tripujem, ili ovaj GS ima i vodeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Mart 31, 2013 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Nema sa vodenim, svi su uljare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Mart 31, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Jel postoji revizija GS-a sa vodenim hladjenjem? Ja se ili tripujem, ili ovaj GS ima i vodeno ti novi GSovi imaju uljni hladnjak.. nije mi jasna slika psa i er6 u oglasu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razi 17 Napisano Mart 31, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan Valjda da bi pokazao kako 'zaista' ima veci motor.. a za kera ne kontam ni ja Mozda sluzi da odbije ljude od cenkanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razi 17 Napisano Mart 31, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan Nema sa vodenim, svi su uljare... A sta je onda onaj mali hladnjak napred? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Mart 31, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Nema sa vodenim, svi su uljare... A sta je onda onaj mali hladnjak napred? pa za ulje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10466 Napisano Mart 31, 2013 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan taj GS moguce da je bio spicen spreda, posto samo "F" verzija sa oklopom (GS 500F) ima uljni hladnjak, a i vidi se da mu nije originalni nosac fara, sto u neku ruku i nije lose za one koji vise vole Naked verziju, i jos dobiju uljnjaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Mart 31, 2013 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Jeste ali ako hoce da ga dovede u fabricko stanje, da bude F onda mu treba jos par stotina €ura Inace danas se lepo provozah sa mojom masinom, a ceka se i original far sa i-beja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano April 1, 2013 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Jel postoji revizija GS-a sa vodenim hladjenjem? Ja se ili tripujem, ili ovaj GS ima i vodeno ti novi GSovi imaju uljni hladnjak.. nije mi jasna slika psa i er6 u oglasu? Mozda daje i kera gratis u trgovini kao Brad Pitt u Snatch-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano April 1, 2013 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda se Japanci opametili i poceli da ugradjuju hladnjake na E modele Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daruga 141 Napisano April 1, 2013 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: obrenovac,zvečka Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi izgleda mi je kvacilo pri kraju,gde mogu da nabavim set za zamenu ovde kod nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...