Karlos 0 Napisano Januar 12, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih da niklujem izduv na yamahi szr660, pa me zanima da li znate gde to moze da se uradi i koliko koshtaju radovi tog tipa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Januar 12, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih da niklujem izduv na yamahi szr660' date=' pa me zanima da li znategde to moze da se uradi i koliko koshtaju radovi tog tipa?[/quote'] Des na Vozdovcu ima jos jedan neznam gde je.Ali ne niklovati nego hromirati.NIje nista posebno skupo.Moras da znas da c ubrzo da poplavi i pozuti od temperature.Nikl se odlepljuje i nevalja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karlos 0 Napisano Januar 13, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Hvala !!! Video si na slici verovatno, original auspuh je 'zlatan', a poplaveo je dosta na jednom mestu. Kolko drzi nek drzi, sta da mu radim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 13, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ne košta mnogo, ako se snadješ možeš da završiš za 25-30E Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 13, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan E to plavilo se meni posebno svidja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Decembar 7, 2009 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan do sada samo tvrdi hrom mada radim na tome da dobijemo jos bolju anti korozivnu zastitu sa slojem specijalnog nikla takozvanog polusjajnog koji bi trebao da pocne ove nedelje da se radi i onda preko njega tvrdi hrom u dabljem sloju tako da ga mozes polirati koliko hoces a da ne skines hrom jer se u dekorativnoj varijanti to desava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...