forty two 0 Napisano Maj 8, 2007 U prolazu, 75 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan U Bgd-u, a da nije predaleko od centra. Malo Korzo, Bulevar negde oko broja 250 kad se dolazi iz grada. i kafana blizanac Majdan, Gospodara Vucica BB, kod Cvetkove pijace, od grada odma levo. Cevapi i vesalice na po' kile, a cene su ok. Od ostalog se istice sveza pogaca, teleca corba... Trpeza, Ustanicka 189, Punjene rolovane veske i punjene pljeske od kilo i dvesta, a cena 800 din. Za pizzu svrnite u jedan od tri restorana: Guli, u Skadarliji, Duomo u Strahinica Bana i Pomodoro u Hilandarskoj. Sva tri mesta imaju pec na drva. Sto se kineske klope tiche ja volim da odem do Lija, na uglu Ruzveltove i Dimitrija Tucovica (ako se ta ulica jos tako zove). To je bas ok mesto. Od ostalog: Gnezdo u Orlu!, kazu Zaplet, a ja nisam probo, takodje savetuju pecenje u Saricu kod starog difa. Fast food: Duff, Uno, Loki (uz sam malo promasicete salmonelu na bilo kojem mestu, al svakako zaobidjite majonez i pavlaku leti) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Maj 8, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj Daj napisi i opisi tacnu lokaciju tog "cap-cap" kako da ga nadjemo? Ti bese hoces da smrsas??? Ocu, al ti si me sad satanizovao :oops: Jedam rostilj bez leba (Atkinsonova proteinska dijeta) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 8, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan pratite dexove tablice, dje on stane tu je dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1971 Napisano Maj 8, 2007 Aktivirao se na času, 3279 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan \ je napisao: pratite dexove tablice' date='[/quote']...ako možete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 8, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan hahahahahahahaha shteto jedna , pusticemo gasha i veceg da te jure pa poruke da shalju dje si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1971 Napisano Maj 8, 2007 Aktivirao se na času, 3279 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj pusticemo gasha i veceg da te jure Dogovoriæemo se veæ nas tri dijetalna... :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 8, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan hahahaha a ja pufkalo za vama gudim oooop ooooop nategni oooop hehehheheh dzabe vam svoj troji mogu pojest vishe nego svi vi na gomilu pitaj veceg i gasa na borje kako se jelo u kantinu hehehehehehehehhe dok se vi utrkujete ja sa osmjehom se oblizujem , nego imate extra restarn u kraljevu star kao grcka , ako ima ko iz kraljeva znave ime jedan od najboljih u regionu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomil 2 Napisano Maj 8, 2007 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Leskovac / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Daj napisi i opisi tacnu lokaciju tog "cap-cap" kako da ga nadjemo? Niska ulica, ne mozete da promasite, prodjete pijacu i tu ste. Mada mozete i da stanete i pitate bilo koga, svi znaju, a mozete i mene da pozovete pa ako sam u Leskovcu vodim vas ja :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Maj 11, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Eee, ima jedna kafana... Kada idete iz Beograda ka Nisu, pa prodjete Aleksinac jedno 10-tak kilometara postoji kafana sa desne strane, " Kod Marijana" mesto Drazevac, i to je moja omiljena usputna stanica kada prolazim tuda.Mozete da se parkirate na zaustavnoj traci auto-puta ako idete autoputom jer je kafana pored auto-puta, ili ako hocete na parking (ako ostajete duze u kafani, a ima nas) , onda se iskljucite na Aleksinac i podjite starim auto-putom za Nis , isto je daljina 10 km samo sto nema putarine. Moja preporuka: Dimljena vesalica, ustipci, salate free, sa kajmakom naravno. :food: :boca: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDR 2 Napisano Maj 15, 2007 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Skoro smo bili do Divcibara. Tamo neki nazovi restorani, treba da ih molis za klopu! :evil: Tako da ko namerava tamo: zica, cevapi, raznjici i pazite na pozar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Maj 16, 2007 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Ja se ugojih pet kila druzeci se s vama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomil 2 Napisano Maj 16, 2007 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Leskovac / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Ja se ugojih pet kila druzeci se s vama Samo neka si ti nama ziva i zdrava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 16, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Beograd, studentska klopa: Komplet lepinja u zlatiborskim proizvodima sa mocom i kulenom ili prsutom... ufffffff Pazarski Cevap kod Vuka (10komada sa crnim lukom i kajmakom) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velociped 0 Napisano Maj 18, 2007 U prolazu, 20 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Sto se klope tice, ako neko nekada bude prolazio kroz Staru Pazovu a hoce cesto, neka pita bilo koga gde se nalazi picerija MO imaju pice, sendvice po zelji raznorazne djakonijce a nisu skupi, pri tom vlasnik je inace nas drug motoras tako da necete biti uskraceni i za razgovor!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...