Jump to content

Moto Zajednica

Sta sve ima za oko 700e od motora?

Recommended Posts

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250
  Citiraj

Kazem, svako ima svoj ukus. Sto kinez ne bi trajao godinama, decenijama uz redovno odrzvanje? Dosta sam se nagledao kineskih foruma dok sam bio u potrazi za motorom i videh da imaju po oglasima neke matore motore iz 70-80 ispravne i prodavaju ih po nekoj smesnoj ceni 200-300$. Tako da znaci nije sve do motora, vec i do vlasnika. Koliko ga cuva, mazi, pazi toliko ce i da radi. Jes' da kineze malo vise moras paziti, ali isplati se

Evo jedan Keeway protiv tvog Kawasakia, jeste da po specifikacijama nije ni slican, ali po meni odlican motor od 125/150ccm

http://www.keeway.hr/Keeway_SPEED.htm

2299131354_f9d25e3758.jpg

Cena polovnog, eto iz 2007. godine eto oko 600eura http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=60287.0

lepo se na slici vidi da je motor za devojcice :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 275 postova

imam ja jednog ovakvog keeway-a za 600e mada bih ja pre uzeo nekog japanca. Ako hoces mogu ti dati ovaj cb450s 89 za 800e u prvoj boji, odlican. dodji pa vidi.

post-2423-12879099357424_thumb.jpg

post-2423-12879099358377_thumb.jpg

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Ma idi..razlika je kao nebo i zemlja...dupe i glava..

Sto bi voleo da naprave neki test...npr..krenu zajedno drug kinez i drug Japanac..pa dokle se izdrzi ;)

• Svrati ponekad, 217 postova
  • Motocikl: GPZ 500S

Bolje MZ nego Kinez!

Kineza bih uzeo samo sa agregatom od 750cc i da je za male pare.Par modifikacija (kocnice,gume) i mislim da bi mogao da posluzi kao drugi motor posto jedan vec imam,pa me ne bi toliko nervirali eventualni kvarovi ;D

• Andragog, 4986 postova
  • Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS

700 e  ipak nisu male pare. 50 % motocikala sto svi mi vozimo ne vredi vise na zapadu.

Mozes naci dobrog starog Japanca narocito sada posle sezone. Nek je sa srecom potraga i kupovina. Ako nabasam na nesto pristojno javljam ti,  Eto pozdrav    :)

• Zainteresovan, 699 postova
  • Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94
  Citiraj

a motor iz šapca bih uzeo u svako doba, znam par ljudi odande i zahvalan sam Bogu šta nam je ukrstio puteve i što smo se sreli.

+1

Sapcani su u globalu samo na glasu kao losi, medjutim vecina njih kaze pravo stanje i oko papira i oko stanja motora.Prevaranti su najvise u Bgd-u sto je i logicno jer tamo zivi 30% stanovnika Srbije.

Sta misliti da li su svi motori koji se prodaju na BJB "cisti"?

A u pogledu ovaca (na BJB) i shisaca (sa BJB) neka za primer posluzi motor koji se na BJB prodaje za 1.500 E, a na moto oglasima za 999 E?

Ovaca i shishaca ima svuda. ;)

• Svrati ponekad, 217 postova
  • Motocikl: GPZ 500S
  Citiraj

A u pogledu ovaca (na BJB) i shisaca (sa BJB) neka za primer posluzi motor koji se na BJB prodaje za 1.500 E, a na moto oglasima za 999 E?

To prodaje neki Sapcanin? ;D

• Zainteresovan, 699 postova
  • Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94
  Citiraj

Citiraj

To prodaje neki Sapcanin? ;D

Ne. Lokacija prodavca je Beograd-Srbija (morao sam da proverim) ;D

• U prolazu, 4 postova

Za mene je otvorena tema. Izgleda da cu morati jos para da skupim... Jedino od svih motora dolazi u obzir Giletov CB koji mi se mnogo svidja. Ako nadjemo vremena ja i Big bad, skocicemo do GM da pogledamo  ;)

• Drug član, 1854 postova
  Citiraj

A u pogledu ovaca (na BJB) i shisaca (sa BJB) .....

taj deo se nije odnosio na bjb, pričao sam uopšteno. da se neko ne uvredi.

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty
  Citiraj

Citiraj

Za mene je otvorena tema. Izgleda da cu morati jos para da skupim... Jedino od svih motora dolazi u obzir Giletov CB koji mi se mnogo svidja. Ako nadjemo vremena ja i Big bad, skocicemo do GM da pogledamo  ;)

A zašto  ti u stvari kupuješ motor ,ako pitanje nije mnogo lično ?

Sto licno? Pa nije bas da si ga pitao dal brije noge ili ne :D. Pa evo da ti ja odgovorim. Decko ima A B C E kategorije a nema ni jedo vozilo u posedu. Taksista je i mehanicar. A kupuje bas motor jer voli da se vozi po rok dogadjanjima (skupovi, gitarijade itd itd) a i da se vozi sa nama. Jednostavno decko voli da vozi, njega uvek zovemo da bude dezurni vozac jer nikad ne pije po zurkama pa nas on vozi kuci ;)

• Drug član, 1138 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125
  Citiraj

Citiraj

Citiraj

A zašto  ti u stvari kupuješ motor ,ako pitanje nije mnogo lično ?

Sto licno? Pa nije bas da si ga pitao dal brije noge ili ne :D. Pa evo da ti ja odgovorim. Decko ima A B C E kategorije a nema ni jedo vozilo u posedu. Taksista je i mehanicar. A kupuje bas motor jer voli da se vozi po rok dogadjanjima (skupovi, gitarijade itd itd) a i da se vozi sa nama. Jednostavno decko voli da vozi, njega uvek zovemo da bude dezurni vozac jer nikad ne pije po zurkama pa nas on vozi kuci ;)

Znaci vi ste alkosi, a on fin momak  ;D

• Drug član, 1245 postova
  Citiraj

Citiraj

Citiraj

Za mene je otvorena tema. Izgleda da cu morati jos para da skupim... Jedino od svih motora dolazi u obzir Giletov CB koji mi se mnogo svidja. Ako nadjemo vremena ja i Big bad, skocicemo do GM da pogledamo  ;)

A zašto  ti u stvari kupuješ motor ,ako pitanje nije mnogo lično ?

Hahahhaha, mucenik, takvi najgore prodju  ;D ;D ;D Evo ja samo ako smem da dodam, a znam da cu biti popljuvan, jer ovo je Srbistan. Mislim da treba da uzme u opciju po neki kineski moped, nije sto ja prodajem jedan takav, nego ozbiljno, bolje to ili da skupi jos par stotina evropskih novcanica, pa da pazari nesto kosooko, tj jap.  :)

I Japanci su kosooki. I Koreanci.

Videce da usteka bar do 1000-1200, onda ce vec imati lep izbor za Japanca od 250ccm iz sredine 90-ih :)

A ako posao ne bude isao kako treba morace da se pomiri za Chalangerom ili Kinroad XT, Prince 250... tako nesto...Ma i to ide, gledao sam 125 Princeve kako samo peglaju 90 konstantno sve do Kosova na bajk roku. A jedan Keeway je sa nama konstantno drzao blokadu. 105-110. I stigao, nista mu nije bilo  :D

• Drug član, 1245 postova
  Citiraj

I Japanci su kosooki. I Koreanci.

Videce da usteka bar do 1000-1200, onda ce vec imati lep izbor za Japanca od 250ccm iz sredine 90-ih :)

A ako posao ne bude isao kako treba morace da se pomiri za Chalangerom ili Kinroad XT, Prince 250... tako nesto...Ma i to ide, gledao sam 125 Princeve kako samo peglaju 90 konstantno sve do Kosova na bajk roku. A jedan Keeway je sa nama konstantno drzao blokadu. 105-110. I stigao, nista mu nije bilo  :D

Ja sam vozio Princa, i veruj mi, nemoj to da uzima. Nije nista toliko strasno, ali brate to je najgori kinez koji moze da se kupi kod nas. Sve ostalo je manje vise ok. Mislim, i ja volim Bavarce i imam u planu da uzmem jednog sledece godine, ali sam se toliko navozao sa kinezima, da je to cudo. A bukvalno, bez kvarova. I ja sam imao predrasude, ali sam se ubrzo razuverio. Ali da je Japan ipak Japan, a Svaba, ipak Svaba, i da Kina ne moze da se meri sa njima, to je tacno i to niko ne moze da te slaze  ;)

Ma uglavnom nece kineza zato sto je mehanicar (sa predrasudama mozda) i zna da su to u odnosu na Japance KRSHINE. Oce kvalitetan motor al ne moze da prezupci u glavi da ima samo 700-800e...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja