ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 27, 2010 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pocetkom godine sam uzeo od Roberta auspuhe za moju masinu...No...pojavio se problem cim sam stavio i obrnuo koji krug.... Cim krenem gusi se nesto, ima veliku knedlu i nece odma' da primi gas.... Nije mi jasno zasto se to desava, kada je auspuh u pitanju, a ne filter neki(svi su provereni i sve je ok).... Sta mislite koje je resenje u vezi auspuha da se uradi? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Septembar 27, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan jes ti siguran da je to do auspuha ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Septembar 28, 2010 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan ??? :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 28, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan aj vrati tvoj auspluh...pa vidi sta se desava.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Septembar 28, 2010 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan aj vrati tvoj auspluh...pa vidi sta se desava.. da li je moguce da moze da bude to uzrok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 28, 2010 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jeste do auspuha, posto pazite, cim sam montirao i pokrenuo motor sa novim auspusimai odma' mu se pojavile.Krene pa se ugusi i onda kada trzne i razbija kao i uvek... Ali ne znam zasto to, desi se po neki put da u toku voznje, stisnem kvacilo i dam mu malo gasa , odmah posle kada pustim kvacilo on nesto stucne i ugasi se :-\ ...Inace ide ovako bez problema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 28, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Jeste do auspuha, posto pazite, cim sam montirao i pokrenuo motor sa novim auspusimai odma' mu se pojavile.Krene pa se ugusi i onda kada trzne i razbija kao i uvek... Ali ne znam zasto to, desi se po neki put da u toku voznje, stisnem kvacilo i dam mu malo gasa , odmah posle kada pustim kvacilo on nesto stucne i ugasi se :-\ ...Inace ide ovako bez problema... pa znas,,fabrika od 100 ljudi proucava auspluhe,, a ne 3 coveka,svako moz da napravi auspluh da urla i da se sljasti... nego,da uznes pa da prestelujes malo taj karburator,i smesu...posto je sad verovatno siromasno i sto je najgore hladna,hladan gas nemoze da dopali novu smesu tojest nov gas koji izlazi,pa se tu javlja problem,auspluh da bi pravilno funkcionisao mora da buude vruc,to se radi ili proracunaom ili dodavanjem smese,ili otvaranjem drugog grla da ranije otvori na tvom karbu.. ili jednostavno da se bas u tom momentu desi neki drugi kvar.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Septembar 28, 2010 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Teshko karburator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 28, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Teshko karburator sve jedno i njegov ajnspric ima stelovanje smese ;) to jest moze da pusti da mu se leptir otvara kasnije pa da dobije bogatiju smesu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 28, 2010 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Da li se isplati cackati ista ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Septembar 28, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan pazi u podesavanjim sa samom satu imas srelovanje smese... Skini manual sa neta i podesi smesu za otvorene auspuhe... To se i meni desava kad je hladan motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Septembar 28, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Ako si uzeo i db killer-e stavi ih u auspuhe, pa probaj sta se desava, oni prigusuju protok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Septembar 28, 2010 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan @Bokilic ne vidim odma chemu ljutnja ako sam te ispravio i niko nije rekao da nema shtelovanje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Septembar 28, 2010 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan ja sam stavio Akrapovica i nemam nikakvih problema osim sto motor ide bolje, lakse vuce i brze puni obrtaje, ako te ne mrzi pregledaj moje postove i videces kako da stelujes smesu na satu, slaba ti je smesa sigurno, ja sam moju smesu obogatio jos kada sam kupio motor i tako resio trzanje na malim obrtajima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5344 Napisano Septembar 28, 2010 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako si uzeo i db killer-e stavi ih u auspuhe, pa probaj sta se desava, oni prigusuju protok. Ovo bi mogo da pomogne. Probaj, pa ako ne pomaže kreni u dalje operacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Septembar 28, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan ima tajna sifra za sat ko u mortal kombatu fataliti gore dole levo A B A B Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 28, 2010 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan R1 L2 ;D Mislim da imam resenje, sutra ce biti malo podesavanja i nadam se boljem mnogo ! Javicu sta sam uradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Septembar 28, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan ima tajna sifra za sat ko u mortal kombatu fataliti gore dole levo A B A B Napred,napred,ruka gore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Septembar 28, 2010 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Moraš malo povećati CO. Ja sam imao isti slučaj kad sam namontirao LeoVince na pegasa stradu koji ima isti agregat. Evo kako se to radi. Probaj prvo povećati za 2-3 ali nemoj više od 10. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 29, 2010 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze, podesicu LER, CO, Senzor gasa i KN Treba da pomogne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Septembar 29, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan e da jako bitno zapisi negde koliko ti je orignalno podesne CO1 i cuvaj ovo zlu netrebalo ja sam bio optimista i mislio da cu zapamtiti sad nemam pojam sta mi je bilo na pocetku i koliko sam povecao... ja sam uradio sve sto to , stim da imam stage 1 i stage 2 DNA filtere, i uzeo samo od Kevina sa xt660.com-a neko govance koje se kaci na kompjuter i onda laze da je toplije i uzima vise benzina u smesu kad se podesi da radi ide ko zmaj al dok ubodes pravi odnos vazduha i benzina otelish se ;D sad cu jos i da menjam auspuhe pa opet sve jovo nanovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Septembar 29, 2010 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Što si kupovao to od KEV-a? Možeš to sam napraviti za 200din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Septembar 29, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan zato sto znam da crtam a ne da lemim i sklapam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Septembar 29, 2010 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan zato sto znam da crtam a ne da lemim i sklapam pa nauci ustedeces ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan-Sabac 0 Napisano Novembar 10, 2010 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se za abarth-om, treba da povecas ler gas......Ja imam xt 660 x. Kod jednocilindricnih agregata mora biti veci ler gas. Cim budes povecao ler primetices razliku. Nema trzanja, gasenja..... Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...