Jump to content

Moto Zajednica

Knedla na malim obrtajima(XT660_)

Recommended Posts

• Zainteresovan, 984 postova
  • Motocikl: BMW R1250GSA

Pocetkom godine sam uzeo od Roberta auspuhe za moju masinu...No...pojavio se problem cim sam stavio i obrnuo koji krug....

Cim krenem gusi se nesto, ima veliku knedlu i nece odma' da primi gas....

Nije mi jasno zasto se to desava, kada je auspuh u pitanju, a ne filter neki(svi su provereni i sve je ok)....

Sta mislite koje je resenje u vezi auspuha da se uradi?

Hvala

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 984 postova
  • Motocikl: BMW R1250GSA

Jeste do auspuha, posto pazite, cim sam montirao i pokrenuo motor sa novim auspusimai odma' mu se pojavile.Krene pa se ugusi i onda kada trzne i razbija kao i uvek...

Ali ne znam zasto to, desi se po neki put da u toku voznje, stisnem kvacilo i dam mu malo gasa , odmah posle kada pustim kvacilo on nesto stucne i ugasi se  :-\

...Inace ide ovako bez problema...

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

Jeste do auspuha, posto pazite, cim sam montirao i pokrenuo motor sa novim auspusimai odma' mu se pojavile.Krene pa se ugusi i onda kada trzne i razbija kao i uvek...

Ali ne znam zasto to, desi se po neki put da u toku voznje, stisnem kvacilo i dam mu malo gasa , odmah posle kada pustim kvacilo on nesto stucne i ugasi se  :-\

...Inace ide ovako bez problema...

pa znas,,fabrika od 100 ljudi proucava auspluhe,, a ne 3 coveka,svako moz da napravi auspluh da urla i da se sljasti...

nego,da uznes pa da prestelujes malo taj karburator,i smesu...posto je sad verovatno siromasno i sto je najgore hladna,hladan gas nemoze da dopali novu smesu tojest nov gas koji izlazi,pa se tu javlja problem,auspluh da bi pravilno funkcionisao mora da buude vruc,to se radi ili proracunaom ili dodavanjem smese,ili otvaranjem drugog grla da ranije otvori na tvom karbu..

ili jednostavno da se bas u tom momentu desi neki drugi kvar....

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

Teshko karburator  :)

sve jedno i njegov ajnspric ima stelovanje smese  ;) ;) ;) to jest moze da pusti  da mu se leptir otvara kasnije pa da dobije bogatiju smesu.. ;)

• Svrati ponekad, 276 postova
  • Motocikl: XT660R

ja sam stavio Akrapovica i nemam nikakvih problema osim sto motor ide bolje, lakse vuce i brze puni obrtaje, ako te ne mrzi pregledaj moje postove i videces kako da stelujes smesu na satu, slaba ti je smesa sigurno, ja sam moju smesu obogatio jos kada sam kupio motor i tako resio trzanje na malim obrtajima

• Integrisan, 13034 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Ako si uzeo i db killer-e stavi ih u auspuhe, pa probaj sta se desava, oni prigusuju protok.

Ovo bi mogo da pomogne. Probaj, pa ako ne pomaže kreni u dalje operacije.

• Svrati ponekad, 417 postova
  • Motocikl: Ducati

Moraš malo povećati CO. Ja sam imao isti slučaj kad sam namontirao LeoVince na pegasa stradu koji ima isti agregat. Evo kako se to radi. Probaj prvo povećati za 2-3 ali nemoj više od 10.

post-3134-12879098412569_thumb.jpg

• Svrati ponekad, 398 postova
  • Motocikl: KTM SMR 690

e da jako bitno :) zapisi negde koliko ti je orignalno podesne CO1 i cuvaj ovo zlu netrebalo :(

ja sam bio optimista i mislio da cu zapamtiti :) sad nemam pojam sta mi je bilo na pocetku i koliko sam povecao...

ja sam uradio sve sto to , stim da imam stage 1 i stage 2 DNA filtere, i uzeo samo od Kevina sa xt660.com-a neko govance koje se kaci na kompjuter i onda laze da je toplije i uzima vise benzina u smesu :) kad se podesi da radi ide ko zmaj :) al dok ubodes pravi odnos vazduha i benzina otelish se ;D sad cu jos i da menjam auspuhe pa opet sve jovo nanovo :)

• U prolazu, 2 postova

Slazem se za abarth-om, treba da povecas ler gas......Ja imam xt 660 x. Kod jednocilindricnih agregata mora biti veci ler gas. Cim budes povecao ler primetices razliku. Nema trzanja, gasenja..... Pozzz

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja