V.G. 6 Napisano Septembar 26, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem SUZUKI GSXR K7 750, kupljen u Markosu 2008., dva kljuca, svi papiri. Od opreme ima Leo Vince GP Style, KN filter, protektore, ksenon far. Sa motora nikad nije padano i u perfektnom je stanju. Registracija je istekla. Presao je 13000 km. Cena je 6200 eura. 065/333-01-48 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Septembar 26, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Cena? Dali se meni cini ili je menjan lanac? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
V.G. 6 Napisano Septembar 26, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cena pise, 6200 eura. Prvi vlasnik je stavio zlatni did cim ga je kupio, kaze slaze mu se uz motor... Ludak... .. Kad sam ja kupovao ovaj motor tada sam video njegov fabricki lanac koji je bio bukvalno nov.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Septembar 26, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni najlepsi i najbolji motor u R klasi . Kubikaza od 750 je danas retka stvar a inace najbolja je . I za registraciju i za sve ostalo . Srecno sa prodajom !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
V.G. 6 Napisano Septembar 26, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Septembar 26, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor nema sta!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Septembar 26, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Po meni najlepsi i najbolji motor u R klasi . Kubikaza od 750 je danas retka stvar a inace najbolja je . I za registraciju i za sve ostalo . Srecno sa prodajom !!! Slazem se! Moja zelja je bila da ga vozim posle Honde al' jbg... Lep je ko lutka Sta dalje planiras? Sorrry za off Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
V.G. 6 Napisano Septembar 27, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Po meni najlepsi i najbolji motor u R klasi . Kubikaza od 750 je danas retka stvar a inace najbolja je . I za registraciju i za sve ostalo . Srecno sa prodajom !!! Slazem se! Moja zelja je bila da ga vozim posle Honde al' jbg... Lep je ko lutka Sta dalje planiras? Sorrry za off Prelazim na naked-a... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano Maj 9, 2011 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Da kojim slucajem nije jos uvek aktuelan motor jer drugar mi trazi da kupi bas takav motor pa da Vas spojim? Pozdrav, Sale Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...