nntom 1540 Napisano Septembar 30, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast komshija perlx - e. Tako treba sinko ! Velkim covekom i velikim bajkerom te cine upravo velika dela, a ne ni veliki motor, ni velike pare. Pozdrav od matorog ;D Dobrodosao na forum marence !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Octobar 1, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da marencetu bolja dobrodošlica od pronalaska motora i ne treba ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Octobar 1, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne bih zvao policiju, nego bi se šteknuo ako treba i mesec dana i gledao u Afriku. Možda bi bio te sreće da neko dođe po nju Naravno poneo bih mali čekić za lamperiju i krenuo od nožnih prtića, kolena, prepona, rebarca, ključne kosti..... A posle bi prijavio da sam je nasao i da nisam nasao lopova ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madiv 101 Napisano Octobar 1, 2010 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan respect za perlx-a! svaka cast "matori"! a vlasniku sa srecom jos mnogo hiljada kilometara pa jos toliko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marence 5 Napisano Octobar 1, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd-Vracar Motocikl: KTM 990 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Skidam dakar nalepnicu sa vizira .. Marence, ono vece na uglu Francuske, posle kad sam premotao film sam skapirao da si se verovatno zesce strecnuo kad si video na semaforu od napred afriku sa dakar nalepnicom ;D Ostatak je bio kao u filmu .. U svakom slucaju svaka cast Perlex-u koga sam danas slucajno i upoznao i odlicne vesti koje mi je preneo jedan zajednicki prijatelj .. E hvala burazere, rece mi vuk da ste se videli. sorry sto sam te onako zaskocio, ali razumi me. tih dan sam samo gledao nekog sa moje Africe da skinem majagerijem. Neka sve se do jaja zavrsilo, presrecan sam. EDIT => e, da .. i dobrodosao na bjb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marence 5 Napisano Octobar 1, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd-Vracar Motocikl: KTM 990 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nisam je ponovo izgubio, kod moskve mi je kanc. Ali mozete da svratite svi na pivce da vas vodim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marence 5 Napisano Octobar 1, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd-Vracar Motocikl: KTM 990 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Najveca nagrada je osmeh vlasnika Al i ja sam se strecnuo kada sam je danas video kod moskve, sa sve kacigom pritrcavam da vidim sta se desava i onda vidim lance&katance Burazere, ti si dokazao koliko si velik covek. Vidimo se za vikend. Tu su lanci i katanci, i ja sa snajperom na prozoru kanca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...