Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 25, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan prodajem gorespomenutu jaknu NOVU! Otpakovana, nikad nosena. U plavo sivoj boji, evo link sa lepim slikama da ne izigravam bas manekena, pogotovo sto mi je 2 broja veca! Broj XL, tu je ulozak, protektori, znaci nikad jakna vetra osetila! Cena 200e. p.s. na linku pise da je kozna ?!? E pa nije, tekstilna je! http://www.bikebandit.com/alpinestars-stunt-2-leather-jacket?WT.mc_id=1484958 064/635-5067 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Septembar 26, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan .s. na linku pise da je kozna ?!? E pa nije, tekstilna je! Pise i da kosta YOUR PRICE TODAY $149.55 ;D Koji je odnos evro-dolar? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14564 Napisano Septembar 26, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan .s. na linku pise da je kozna ?!? E pa nije, tekstilna je! Pise i da kosta YOUR PRICE TODAY $149.55 ;D Koji je odnos evro-dolar? nije merodavno jer cena + ispotuka + carina + pdv izadju dosta vise. merodavno bi bilo da se vidi poto je u europi pa cena + procenat za onog ko ce je doneti. slikaj i stavi neke slike ne svidja mi se prikaz na linku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Septembar 26, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ako me sluzi pamcenje ta jakna je kostala oko 17-18 hiljada u xtreme-u pred kraj prosle sezone (tekstilna). Proveri kod njih pa vidi da li je ok cena. Srecno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcoHonda 76 Napisano Septembar 27, 2010 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Africa Twin , Kawasaki VN 1500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan ova jakna kosta 50 dolara usa na snizenju ali je mnogo dobra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5064 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 1894 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan lepo, ko mi nadje kanal da sve to dobavi iz amerike, ja mu dajem bar 30% od onoga sto pise na sajtu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 27, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Izvinte sto sam bio malo odsutan, al evo polako odgovora na sve primedbe. Prvo cena: Jasno mi je, postoje kojekakve akcije, trte-mrte, ovde tamo ili gde vec. Ali kao sto vidite ima ista jakna da se kupi i za 220 dolara, ima i za 60, ali koja velicina? koja boja? Svi znamo sta akcija znaci. U krajnjem slucaju, spreman si ili nisi da das 200 budjona za tu jaknu, jakna je preterano dobra, na pogled, na dodir, na miris... glupa je rasprava oko toga gde ona kolko kosta, il si kupac ili nisi. Jakna je prosle godine placena 220! Drugo slike: evo okacicu jos par slika, nadam se da se malo bolje vidi materijal, stof i boja, ali nazalost nisam uspeo da nahvatam neki model koji nosi XL, tako da se strpite jos malo, naletece vec neko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...