peratrap 787 Napisano Septembar 25, 2010 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan BISAGE veliki VIZIR SYSYBAR ROLBAR kozni drzac flasice nogostupi za vozaca sirena 140 db nova lamela gume 70 % nove hromirani casovnik MOZE ZAMENA ZA DRUGI MOTOR UZ MOJU DOPLATU ili 4990e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Octobar 1, 2010 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan doslo je vreme da je lakse razvesti se od zene nego prodati motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI DIKTATOR 203 Napisano Octobar 1, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Ako se razvedes,imaces mnoooooogo manje troskove i onda verovatno neces ni morati da prodajes motor ;D Izvini zbog ovoga,ali bilo je jace od mene ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13657 Napisano Octobar 1, 2010 Ne silazi, 7601 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja da dobacim da je motor fantastican, mislim 'dja mi se mnogo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI DIKTATOR 203 Napisano Octobar 1, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Ma svidja se i meni,zato i mislim da mu je bolje da se resi zene nego motora ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Octobar 2, 2010 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan razmislicu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...