Jump to content

Moto Zajednica

Chain roller

Recommended Posts

• Drug član, 1531 postova
  • Motocikl: XRV 750, TZR 125

Još jedna glupost da ti neko uzme novac, pritom i ružan dodatak. Šta kada se plastika koja se troši, pomeša sa uljem iz lanca i tako zajedno kao neko g..no  troši lanac još više?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 6591 postova
  • Motocikl: konzerviran

To nekad bilo na Tomos automatiku ili Pony-ju ?

Jeste al' je imalo zupcanik koji je lepo vozio po lancu.Ne ovako.Ovo je bas bez veze.

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

to,,,,,, steze lanac da ne landara,pogotovu kod lanaca koji se okrecu i u kontra smeru,nije lose imati ga,lanac traje duze,ali

ali ima i losu stranu medalje,pogotovu kad se lanac otpusti vise nego sto treba,sila lanca nadvlada silu federa,i onda....i onda se skrsis... ;D ;D ;D

da je to dobro stavio bi japanac kao fabricku opremu na motor...

• U prolazu, 84 postova
  • Motocikl: Hyosung Aquila 250

Jeste, kao na zadnjem menjacu na biciklima gde je donji zupcanik na opruzi koja lanac pod bilo kojim opterecenjem drzi optimalno nategnutim. Ovo bi trebalo da ima tu fungciju, ali vidim da ne nailazi na simpatije. Jes', kardan je zakon :)

Jeste, kao na zadnjem menjacu na biciklima gde je donji zupcanik na opruzi koja lanac pod bilo kojim opterecenjem drzi optimalno nategnutim. Ovo bi trebalo da ima tu fungciju, ali vidim da ne nailazi na simpatije. Jes', kardan je zakon :)

da je kardan zakoin,japanac bi ga imao cesto,,, kardan uzme po 5 do 8ks, a kad vremenom crkne ,,,moz ti se desi i da se smandrljas,sreca pa se nedesava cesto..

• U prolazu, 84 postova
  • Motocikl: Hyosung Aquila 250

da je kardan zakoin,japanac bi ga imao cesto,,, kardan uzme po 5 do 8ks, a kad vremenom crkne ,,,moz ti se desi i da se smandrljas,sreca pa se nedesava cesto..

Oprosti neiskusnome. Mislim, lako bih prihvatio rizik od crkavanja kardana posto pre njega rikne vecina drugih delova pa na vreme promenis ili motor ili kardan, ali bi pomenuti gubitak snage na skromnih 28 KS mog motorina bio bas neprijatan. Eto, da sam juce umro, danas bih jos zeleo kardan.

Oprosti neiskusnome. Mislim, lako bih prihvatio rizik od crkavanja kardana posto pre njega rikne vecina drugih delova pa na vreme promenis ili motor ili kardan, ali bi pomenuti gubitak snage na skromnih 28 KS mog motorina bio bas neprijatan. Eto, da sam juce umro, danas bih jos zeleo kardan.

ma nece kardan tako lako kod normalnog da umre i prilikom redovnog odrzavanja,ali ali,,nadje se po neko i kod kog crkne,,,,retko al promenih ja par komada do sad,al ne kardana vec diferencijala da nedodje do zabune  ;D ali to su opet neki vozaci koji su nervozni na gasu pa to brzo kvekne... a svaki lager moz da uzne po pola do 1ks,pa tezina kardanske osovine,pa dva zupcanika itd itd...

Ne vidim da mi nešto fali zbog kardana.

Aj bokiliću priznaj lepo svima da si celog veka želeo da imaš kardan  ;D

imam ja kardan  ;D ;D ;D al ga nepokazujem svima,samo svakoj  ;D ;D ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja