komaNS 338 Napisano Septembar 23, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam imao blizak susret sa asvaltom ali na svu sreću ja sam prošao i više nego ok ali mezimica ima par polomljenih delova :-[,pa me zanima dali neko ima ili zna gde bi ih mogao nabaviti. ??? potrebno sledeće: 1.Levi zmigavac (F2 je u pitanju tako da je to onaj što ide u oklop). 2.Zadnji zmigavci. 3.Kompletan desni retrovizor. 4.Dekla leva(alternatora). 5. Levi deo prednje maske (maska je iz 4 dela) Unapred zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Septembar 23, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan za plastike kontaktiraj brku iz mladenovca znam da ih sigurno ima i ja kad sam imao havariju uzimao sam od njega neke plastike tel.0658230921,te ostale delove bi trebalo da ima ovaj covek iz kule 0607261111,ako ne nadjes sve javi na pp da ti dam jos neke brojeve..pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Septembar 24, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vlado Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Septembar 24, 2010 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ti odgovara ovako nesto od migavaca, univerzalni led, cena 2.500 din vise slika http://motooprema.at.ua/migavci.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X RAY 2 Napisano Septembar 24, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd - Labudovo brdo Motocikl: HONDA TRANSALP Prijavi odgovor kao problematičan Prednji levi migavac imas u motoghost prodavnici ja kupio pre mesec dana cena je oko 1800 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Septembar 24, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari,kupljen migavac i retrovizor ,maska ide na lepljenje pošto imam sve delove,jedino ostaje dekla to je skupa zajebancija ,tako da je sutra nosim da pokušaju da je zavare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Septembar 25, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vlado nema na cemu tu smo da se pomazemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Septembar 25, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan ako se ne budes snasao, zavaricu ti ja deklu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Septembar 25, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Jako sam se ODUŠEVIO danas kada sam skinuo deklu i shvatio da mi je i blok motora stradao od udarca.Ju-huuu 18 godina niko nije skinuo ni oklop ko svet sa Hondice ,a ja ću imati privilegiju da je rasturim u param parčad :'( Predpostavljam da je taj dan neko morao da strada ili ja ili motor,na moju sreću ja sam izvukao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Septembar 26, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ajme brate mili sve bolje do boljeg,pa ti si onda bas bas zalivadio,cuti dobro je samo kad tebi nije nista jebo motor!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...