barkocis 63 Napisano Septembar 22, 2010 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan kupujem izduvnu granu za fzs 600,model od 98-2002 ili do 2003 nisam siguran. ako neko ima,ili zna nekog ko ima 063/426-674. ubacio sam sliku da se vidi kakva bi trebala biti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tora 7 Napisano Octobar 4, 2010 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam od R-6 2005.Proveri da li moze da uklopi.Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano Octobar 5, 2010 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan nisu iste krivine,hvala! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladanm 0 Napisano Octobar 7, 2010 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan druze proveri koliki je f na ulazu ja sam na fzr600r kupio grane od fazer-a i uklopile su se mislim da je f na ulazu 42 ili 41 ako nisi nabavio poslacu ti broj tel od lika od koga sam ja kupovao delove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano Octobar 7, 2010 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan posalji mi broj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano Octobar 8, 2010 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan kupljeno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...