tomix 8 Napisano April 28, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kragujevac (okolina) Motocikl: Scarabeo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Koji enduro uzeti ??? Znaci da se malo vozis i po losem putu (rupe,uvale),da se vozis po prirodi utabanim stazama,i za udobnu voznju asfaltom... Potrebno je da moze da poveze dve osobe sa lakocom tj. da ima snagu za..150kg-180kg....(a ne da izgleda onako jadno kada se optereti kao da mu je dusa u nosu..) Da ima dovoljno mesta za dve osobe.. Brzina nije toliko vazna..ali da ide preko 120kmh..i da ima solidan zvuk..ako moze sve to u jednom.... Nije toliko vazno ni godiste... cena oko 2500e +/- pozdrav Sasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano April 28, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan 1.Afrika 2. Transalp, Tenere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomix 8 Napisano April 28, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kragujevac (okolina) Motocikl: Scarabeo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Da li Honda Dominator 650 moze da ispuni uslove...??? pozdrav.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 28, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Da li Honda Dominator 650 moze da ispuni uslove...??? pozdrav.. To je jarac kakvog nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomix 8 Napisano April 28, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kragujevac (okolina) Motocikl: Scarabeo 150 Prijavi odgovor kao problematičan sta mislite o BMW-u f650 `97 god...??? oko 2500e zasto oni nemaju neku cenu,imaju li neku manu??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano April 28, 2007 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Gde je taj bmw?Ja sam jednog nasao za 2700,isto godiste.Odma je prodat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomix 8 Napisano April 28, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kragujevac (okolina) Motocikl: Scarabeo 150 Prijavi odgovor kao problematičan da li vredi taj bmw kao enduro motor..??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano April 28, 2007 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Gde je taj bmw?Ja sam jednog nasao za 2700,isto godiste.Odma je prodat.Meni je prelep motor.Sad i ja trzim da kupim neki motor,posto sam moj prodao.Hocu ili tog bmw-a,ili tdm 850.Majstor Joca, kad sam mu rekao za tdm-a,rekao je"da ne preporucuje".Svako ima svoje misljenje.Neko je i sa yugom prezadovoljan i nista mu se nekvari.Sta da ti kazem?Znas da gledas motor pri kupovini,sve su to kvalitetne masine.Srecno.Ako ima nesto zanimljivo,javi. :shock: :? Pazljivo kupuj,nigde se ne zuri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano April 28, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan bmw rotax 5 ventila slatko nema sta a jos kako ide ili tek kako moze da ide. uzimaj odma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomix 8 Napisano Maj 1, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kragujevac (okolina) Motocikl: Scarabeo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Da mozete da birate..sta bi vi odabrali???? Aprilia Pegaso 650 1996 2400e fix Suzuki freewind 650 1998 2800 fix i jedam i drugi su u fabrickom stanju... ali uopste me zanima kasnija prodaja..i uopste pouzdanost.... pozdrav Sasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 1, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Da mozete da birate..sta bi vi odabrali????Aprilia Pegaso 650 1996 2400e fix Pegaso, lepši a jeftiniji... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Maj 1, 2007 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ali sam cuo da mu je agregat losh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomix 8 Napisano Maj 1, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kragujevac (okolina) Motocikl: Scarabeo 150 Prijavi odgovor kao problematičan koji su enduro najzastupljeniji kod nas..mislim kod vas forumasa???... sta se najvise prodaje i trazi??...Ne bih hteo da kupim nesto i da se "zarobim"... vidim da se preferira dominator,transalp,tdm..i da imaju cenu.. Da li se isplati uzeti Pegaso ili Freewind...? Mozda gusim ljude ovde...ali nisam iz tog enduro sveta...hteo bih da kupim neku stvarcicu koja ce biti ok.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Maj 2, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan koji su enduro najzastupljeniji kod nas..mislim kod vas forumasa???... sta se najvise prodaje i trazi??...Ne bih hteo da kupim nesto i da se "zarobim"... vidim da se preferira dominator' date='transalp,[b']tdm[/b]..i da imaju cenu.. Da li se isplati uzeti Pegaso ili Freewind...? Mozda gusim ljude ovde...ali nisam iz tog enduro sveta...hteo bih da kupim neku stvarcicu koja ce biti ok.. ako tdm, freewind, pegaso neko zove enduro, kako nazvati dominatora, tenere, posebno dr-familiju? svetski mega giga enduro? prvo ti da vidis ZA STA TI TREBA MAGARE, pa onda da biras. de-de gukni: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomix 8 Napisano Maj 2, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kragujevac (okolina) Motocikl: Scarabeo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci da se malo vozis i po losem putu (rupe,uvale),da se vozis po prirodi utabanim stazama,i za udobnu voznju asfaltom... Potrebno je da moze da poveze dve osobe sa lakocom tj. da ima snagu za..150kg-180kg....(a ne da izgleda onako jadno kada se optereti kao da mu je dusa u nosu..) Da ima dovoljno mesta za dve osobe.. Brzina nije toliko vazna..ali da ide preko 120kmh..i da ima solidan zvuk..ako moze sve to u jednom.... Nije toliko vazno ni godiste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Maj 2, 2007 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Do skoro sam i ja imao slicnu dilemu kao ti, davio ljude po forumu i na kraju se odlucio za Hondu Transalp. Proucio sam skoro svaki enduro motor, neke probao i na kraju su mi se iskristalisala dva, Transalp i Dominator. Prevashodno mi je bila bitna pouzdanost, da ne moram svaki drugi vikend nesto da popravljam. Dominator - bolji za offroad, jednostavnija masina, trazi manje odrzavanja, ali ima dosta vibracija sto meni smeta. Transalp - V2 masina, sto znaci ugladjenjiji rad, manje vibracija, poznata kao vrlo pouzdana, jaca i brza od Dominatora. Podnosi offroad, ali ne neki extreman zbog tezine (blizu 200kg) Nadam se da sam ti pomogao koliko, toliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Maj 2, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan za ono sto je covek naveo da mu je potreba, ni trunke ispod 60 konja, nikako 1 cilindar. pa sad dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Maj 3, 2007 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan za ono sto je covek naveo da mu je potreba' date=' ni trunke ispod 60 konja, nikako 1 cilindar.pa sad dalje...[/quote'] Pa Transalp nema 60 KS, pa je sasvim dobar izbor.... Ja bih izabrao taj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 3, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Transalp - V2 masina' date=' sto znaci ugladjenjiji rad, manje vibracija, poznata kao vrlo pouzdana, jaca i brza od Dominatora. Podnosi offroad, ali ne neki extreman zbog tezine (blizu 200kg) Nadam se da sam ti pomogao koliko, toliko [/quote'] Možda jeste transalp brža po papirima, ali domina je daleko explozivniji, lakši i živahniji motor. Uopšte nisam osetio manjak snage, èak i sa suvozaèem, osim što je komotitet daleko od svega što ima vizir i dva cilindra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 3, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ja se pripremam polako za nabavku,nadam se da ce to biti ove godine. Za sada favoriti su Dominator i Tenere. Samo ne znam nikoga ko je vozio Dominatora,pa ne znam kako je na njemu provesti malo vise kilometara. Putna brzina mi nije bitna,posto trazim motor da na njemu ispecem "zanat",malo silaska sa asfalta i ponekad suvozac. Sto se tice sjedanja,mislim da tu necu ni sa jednim modelom imati problema da smjestim 190cm. Cope ako mozes i ako iams vremena da zamrcis koje slovce? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 3, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ja se pripremam polako za nabavku' date='nadam se da ce to biti ove godine. Za sada favoriti su Dominator i Tenere. Samo ne znam nikoga ko je vozio Dominatora,pa ne znam kako je na njemu provesti malo vise kilometara. Putna brzina mi nije bitna,posto trazim motor da na njemu ispecem "zanat",malo silaska sa asfalta i ponekad suvozac. Sto se tice sjedanja,mislim da tu necu ni sa jednim modelom imati problema da smjestim 190cm. Cope ako mozes i ako iams vremena da zamrcis koje slovce?[/quote'] Oba motora su super, ne znam sta da ti pricam jos, ima toliko toga da se kaze o oba motora... Dominator mogi da ti nacrtam i spolja i unutra, i ja licno vise volim Hondu. Otresao sam se prosle godine sa 90 na sat, uleteo u kanal, a potom udario u neke stene, pa se odbio od njih i zavrsio nazad na sred puta, slomio ruku, ali motoru nije bilo nista. Nastavio sam put jednorucke od Majdanpeka do Bg-a bez stiskanja kvacila Yamu nisam imao nikada, vozio sam je nesto malo, i nemam nikakvih preimedbi, osim da je na oko malo "lepsa" sto i ne mora da znaci. Iskusne su obe fabrike u sferi enduro motora i nema greske, jedino sto mi se cini da yama malo neznija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Maj 3, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Zašto u ovakvim temama skoro uvjek bježite od kawasakija KLE 500? Mislim da je upravo KLE 500 ono što on traži iz opisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 3, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam licno razmisljao i o KLE,ali nekako mi je on njezan,lako mu se potapa prednja viljuska pri kocenju,a to mi onda ne uliva neku sigurnost. Sa druge strane cijena registracije manja. Za ovo sto meni treba,cini mi se da sam najblizi Dominatoru. Izvinjavam se sto se umjesah,ali reko` da o jednom trosku i ja razbistrim situaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 3, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam licno razmisljao i o KLE' date='ali nekako mi je on njezan,lako mu se potapa prednja viljuska pri kocenju,a to mi onda ne uliva neku sigurnost..[/quote'] To se reši sa par desetina Eura investicije... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 3, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan E da nisam dodao,da mi se Domina vise dopada od KLE! Mozda je slabija zastita od vjetra,ali posto ga ja ne gonim krvnicki,to mi vjerovatno nece smetati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...