Gardist 0 Napisano Septembar 20, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina, Zenica Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim forumasima Ljudi, ja sam Anel, prije cetiri mjeseca zavrsio opcu gimnaziju. Nesto me ozbiljno puklo pa sam odlucio da novac koji su starci spremili za upis faksa ulozim u motor i iskreno zelim da narednu godinu provedem na tom motoru, a u meduvremenu sasvim legalno pokusam obezbjediti novac za upis naredne godine. Malo im je smetalo al' su na kraju starci popustili. Problem je u tome sto nikad nisam vozio bilo kakav motor, ustvari prilicno sam siguran da nikad nisam ni sjeo na jedan. Ustvari, proslu noc sam ostao budan dosta dugo ali sam uspio cak dva puta da iscitam temu o keeway speed 150cc. Naravno da sam nakon nekog vremena pozelio da nikad nisam ni pronasao tu temu al' tad je vec bilo prekasno. I pored bogatog gore pomenutog iskustva s motorima te iste hladne noci cvrsto sam odlucio da kupim upravo njega, polovan ili nov sasvim mi je svejedno. Jednostavno zelim sto prije voziti taj motor u svojoj mahali =)) Jah...i zelim da tad otac vec jednom shvati da nisam iz ljenosti odbijao da polazem B vec da sam samo od onih koji znaju da prvo ide ono prvo Pronasao sam polovan primjerak (http://www.pik.ba/artikal/546621/motor-keeway-speed-149ccm/), pa ako moze neki komentar... Il' je ipak bolje dodati jos nekih 500-600 evra i imati sasvim novog malog i obavezno crnog kineza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Septembar 21, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Septembar 21, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan dobrodošao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MadScientist 13 Napisano Septembar 21, 2010 Can't cure stupid, 81 postova Motocikl: Trenutno na 4 točka Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao, za dalje skolovanje se ne brini uvek mozes da upadnes na budzet ili da nastavis sledece godine Za keeway se raspitaj u delu Kineski motori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...