M a R k o 398 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan 2001 godiste,prvi vlasnik, nove gume,lanac lancanici, ulje,filteri,registrovan,23000km.6000e 063/1277 230 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Septembar 20, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Au druze, lepa Africa, ali cena :o ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Septembar 20, 2010 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Retko lepa, bar na slikama. Kod nas se tesko moze naci ovaj model ( preko 2000) sa ovom sarom. Znam je ja odavno, prodaje se ona odavno, ali.... Ja sam, jos pre tri godine nudio 5500 za nju, ali nije covek hteo, a meni se preko toga nije davalo i eto. Koliko se secam, tada nije bila na BG nego mislim NS table ili vec tako nesto. To nije tvoj motor Marko ? Pretpostavljam neki komsija ili prijatelj, miswlim da je neko stariji, skoro moje generacije ? U svakom slucaju, Sretno sa prodajom, mozda se ovaj put posreci. MOtor je dobar, sad da se samo pojavi neko ko bas to trazi i ne zali da plati i da se usrecite obojica ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Retko lepa, bar na slikama. Kod nas se tesko moze naci ovaj model ( preko 2000) sa ovom sarom. Znam je ja odavno, prodaje se ona odavno, ali.... Ja sam, jos pre tri godine nudio 5500 za nju, ali nije covek hteo, a meni se preko toga nije davalo i eto. Koliko se secam, tada nije bila na BG nego mislim NS table ili vec tako nesto. To nije tvoj motor Marko ? Pretpostavljam neki komsija ili prijatelj, miswlim da je neko stariji, skoro moje generacije ? U svakom slucaju, Sretno sa prodajom, mozda se ovaj put posreci. MOtor je dobar, sad da se samo pojavi neko ko bas to trazi i ne zali da plati i da se usrecite obojica ! Prodaje se od nedavno,ne verujem da si je vidjao u oglasima....Naravno za ozbiljne kupce moze da se napravi cena.Nije bitna stavka,alii znam podatak da je kupljena u Austriji i izasla oko 22000 DEM u to vreme.Motor je slabo vozen,par puta do Austrije na servis,posle toga malo po Srbiji... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 20, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da je ovo cena za kes, a da je u zameni visa.... Razmisljam se da uzmem ovako jednog Univerzalca...hmm! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Stormasi sta se becate,pa to je odlican primerak Africe. ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Septembar 20, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Volim ja afriku, ali 6000e...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 20, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Stormasi sta se becate,pa to je odlican primerak Africe. ;D ;D :-* Volim ja afriku, ali 6000e...... Cena je ok, nego mi godiste cudno....da nije greska? :-X Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Septembar 20, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan sta ti je cudno, zadnja godina proizvodnje, a i kolorna sema se poklapa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Zadnja godina je 2003. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Zadnja godina je 2003. bas tako,ova je 2001,prva boja,ma ko lutka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je cena sasvim ok jer placen je 22000 dem ili skoro 10000 eur a 6000 eur je dosta manje od 10000 eur matematika je jasna, crva nije ni bilo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 21, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je cena sasvim ok jer placen je 22000 dem ili skoro 10000 eur a 6000 eur je dosta manje od 10000 eur matematika je jasna, crva nije ni bilo... koliko se ja secam ti si se juce uvredio kada su off-ovali na tvoje pitanje koje si postavio u garazi, a sada ti off-ujes coveku oglas, njegovo je pravo da ceni svoj motor koliko hoce Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 21, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan u pravu si, stidim se.... odoh u cosak... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Septembar 21, 2010 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Te, daleke 2001 godine, cena Afrike Twin bila je 16640 maraka. To je ta sto sam ja hteo da kupim jos pre tri godine, jos dok sam se palio na Afrike, pa nema takvih 5 u Srbiji, a kamo li u Mladenovcu. U oglasima su bile slike u kuci, ja cak mislimda ih imam snimljene na komp. Sto se tice cene, pa ako se za 98 ili slicno, pa uvoz iz tamo negde, pa presla ne zna se koliko i trazi se, a i prodaje za oko 4500, onda je normalno sto se za ovaj primerak trazi vise. E sad sto bih ja radije uzeo od YO-mena Stroma i ustedio 500 eura , to je stvar ukusa i ko sta voli, ali, bar po slikama, onaj ko je uzme moci ce da se hvali da ima jedno od nekoliko najnovijih i najboljih Afrika u Srbiji, a to kosta.... A i, kako rece Marko, cena nije fiksna... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Septembar 21, 2010 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Te, daleke 2001 godine, cena Afrike Twin bila je 16640 maraka. To je ta sto sam ja hteo da kupim jos pre tri godine, jos dok sam se palio na Afrike, pa nema takvih 5 u Srbiji, a kamo li u Mladenovcu. U oglasima su bile slike u kuci, ja cak mislimda ih imam snimljene na komp. Sto se tice cene, pa ako se za 98 ili slicno, pa uvoz iz tamo negde, pa presla ne zna se koliko i trazi se, a i prodaje za oko 4500, onda je normalno sto se za ovaj primerak trazi vise. E sad sto bih ja radije uzeo od YO-mena Stroma i ustedio 500 eura , to je stvar ukusa i ko sta voli, ali, bar po slikama, onaj ko je uzme moci ce da se hvali da ima jedno od nekoliko najnovijih i najboljih Afrika u Srbiji, a to kosta.... A i, kako rece Marko, cena nije fiksna... Amin Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Septembar 21, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor nema sta .Sve pohvale . Nije mi jasno da bi trebao da prodam Varadera i dodam jos 1500 evra da bi kupio takav motor . Sve najlepse i da ga sto pre prodas . Pozdrav !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HILL 20 Napisano Septembar 22, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda XRV 650 Paprika Prijavi odgovor kao problematičan Moram unapred da se izvinim na off-u, cena je 2001 bila oko 10 000e, a ja mogu da kazem da sam danas video novu (ne nije greska) africu za isto toliko para (mada verujem da moze i to da se koriguje) Dakle africa u salonu, 2003 godiste, jos uvek celofan na sedistu, ako sam dobro razumeo coveka, kaze da ima ukupno 6 takvih afrika u evropi, jedna je kod njega. Zao mi je sada sto je nisam uslikao Doduse za te pare bih iz istog salona ipak pre izvezao Varadera... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Septembar 23, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan imam golf dvojku 92 god zadnja serija , kao iz salona , dizel naravno jer te zanima zamena kljuc za kljuc Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...