rex 429 Napisano Septembar 20, 2010 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan kao što se vidi iz naslova potreban mi je ispravan agregat za kawu od 250-500cm. pošto mi je riknula klipnjača na kz305crs. pa bi da uguram drugi umesto originalnog agregata, hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Septembar 20, 2010 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Imam agregat od er5 50ks 500ccm ima i karburatore i anlaser, fali mu samo magnet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 429 Napisano Septembar 20, 2010 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan kolko para rodjeni.hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 166 Napisano Septembar 20, 2010 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam ja ceo sa magnetom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 429 Napisano Septembar 20, 2010 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan i opet pitanje kolko para.hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Septembar 21, 2010 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan nisam nesto u toku sa cenama al mislim da je 300e ok cena. ide i hladnjak uz njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 166 Napisano Septembar 22, 2010 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan ako te interesuje nazovi 0641980814 oko 300e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...