Djordje.Rad 274 Napisano Septembar 17, 2010 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: RF600+ Prijavi odgovor kao problematičan Danas oko 15h u ulici Stevana Šupljikca u Pančevu kod nadvožnjaka za Vršac došlo je do udesa. Iako se sve desilo gotovo ispred firme u kojoj radim, naišao sam kada je vršen uviđaj. Motociklistu su već odneli tako da se nadam da je preživeo. Inače kamion-šleper sa mađarskim tablicama izlazio je sa sporednog puta i pri tome potpuno zatvorio obe trake namenjene za jedan smer. Momak je izgleda pokušao da se provuče između kamiona i ostrva koje deli kolovoz. U pitanju je plavo-beli GSXR 1000. Motor je ležao na delu kolovoza za suprotan smer, a bila je i veća lokva krvi, prisutni kažu da nije imao kacigu, a nisam primetio ni tablicu na motoru, možda je spala. Kamion je delovao u gorem stanju nego motor. Zna li neko o kome se radi? U tom delu je zona 30 zbog škole, a i šleper nije mogao brzo da izleti, ulica je prava, ima četiri trake, tako da je preglednost odlična. Loša procena po svemu sudeći! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 17, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Danas na radiu sam cuo za nesrecu, kao i da je povredjeni motociklista prevezen u teskom stanju za Beograd. Od mojih pancevaca sam saznao da je neki momak iz Kaca. Toliko znam za sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Septembar 17, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan jedina informacija koju imam http://www.rtvpancevo.rs/Vesti/Lokal/povreen-motorciklista-u-stevana-upljikca.html nadam se da će biti OK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Septembar 18, 2010 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan malopre sam chuo od Urketa i Frigo Pedje da je u pitanju momak po nadimku Meda (Medojevic ako sam dobro razumeo iz Kacareva???mozda i iz Kaca i kako su mi rekli bojim se da vesti nisu nimalo dobre). Nadam se da nisu u pravu .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Septembar 18, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Nezvanično čujem da je u pitanju moj kačarevac (doduše bivši) Meda (Medenica Zoran). Nadamo se da će da izdrži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan013 3 Napisano Septembar 20, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: jamaha xj600 Prijavi odgovor kao problematičan Medenica Zoran keramicar po struci zivi na tesli pancevo,danas sam se cuo sa drugarom kaze da ima potres mozga ,frakturu lobanje i nagnjecennje mozga i prelom noge verovatno desne ne znam ,jos je u soks sobi ceka se stabilizacija i prelazak u intenzivno jos se ne zna kako mu je do prve posete nase ce mo saznati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Septembar 24, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan sinoć sam čula da je Meda prebačen u pančevačku bolnicu i da nije u tako strašnom stanju kao što su u prvi mah svi pričali, naravno želim mu brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Septembar 25, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Još ovi kreteni u "Pančevcu" napisali da je podlegao povredama na Urgentnom odmah po prijemu :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Septembar 25, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Da, i ja citao u Pancevcu. Kako bi im se nahebo familije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Septembar 25, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan Još ovi kreteni u "Pančevcu" napisali da je podlegao povredama na Urgentnom odmah po prijemu :o nije da ih branim, al crnu hroniku pišu na osnovu dopisa policije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Septembar 25, 2010 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se izvuče, a novinari ko novinari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Septembar 25, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Inače Meda je kao klinac sa MZ 250 otero traktor u šanac. I to glavom. Bio malo u komi i kad se probudio seo na novi MZ. Tako će i ovaj put. Malo se izležava pa hop na noge lagane. (i točkove) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan013 3 Napisano Maj 5, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: jamaha xj600 Prijavi odgovor kao problematičan DANAS JE SAHRANJEN U PANCEVU MOTORISTA ZORAN MEDENICA. Posle povrede glave sporo se oporavljao tako da nas je iznenadilo da je preminuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Maj 5, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Au bedaka... Moje saucesce :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Maj 6, 2011 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan ... искрено саучешће ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Maj 6, 2011 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru druze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordje.Rad 274 Napisano Maj 9, 2011 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: RF600+ Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost, a činilo se da se sve dobro završilo. Saučešće porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...