lancia88 83 Napisano Maj 2, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, hvala, ja samo da uverim nekoga ko pored mene ovde cita i stalno navija da idemo u nedelju ...da ne bude da ja to tek tako kazem, jelte.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Maj 2, 2006 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav' date=' hvala, ja samo da uverim nekoga ko pored mene ovde cita i stalno navija da idemo u nedelju ...da ne bude da ja to tek tako kazem, jelte....[/quote'] Kakav "KVARNJAK" :shock: Nadam se da si ubedio lepsu polovinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Maj 2, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, he,he, nije rec o mojoj lepsoj polovini vec o drugom paru, malopre su pristali na subotu, a ako mognemo i ostale subote. Problem sa svezim privatnicima veliki, samo ako zelis da radis svaki minut je dragocen a nedelju jedinu ne rade pa eto.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 3, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan No u nedelju ti se stvarno ne isplati dolaziti. Nego Drag, malko sam se raspitao i verujem da nece biti tebi konkurentnog vozila za drag. Iako mozes uci u klasu od 1000 i vise ccm, sumnjam da ce ti nagrada biti primamljiva, kad uzmes u obzir da je ucesce 10e. Cilj je da se prijavi sto vise motora. Sto se jos nekih informaicja tice, pivo ce se sluziti u flasama od 0.65l, po ceni od dva bona(jedan bon kosta 30din), pljeskavica ce biti tri bona, coca-cola dva bona, kafa i kisela su ja mislim jedan bon. Ulaznica za motore ce biti 300din, PO MOTORU NE PO OSOBI, a uz svaku ulaznicu ce se deliti besplatna majca(potrudili smo se da i one budu od visokokvalitetnog pamuka sa sito-stampom). U subotu u 22.00 svira Yu-grupa, a u 01.00 Partybrakers-i. Vreme izmedju ce popuniti nasi lokalni bendovi. Ne ostaje nam nista nego da se nadamo lepom vremenu i raspolozenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Maj 3, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, OK je, bice subota, samo mo je trebala potvrda od nekog "treceg" izvora. Neki kontakt telefon mada cisto sumnjam da se nesto mozemno zagubiti ali ipak...ne dolazimo autoputem jer idemo i sa dva SO registrovana motora pa cemo starim putevima, kako zvuci sa te strane mesto okupljanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Maj 3, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan No u nedelju ti se stvarno ne isplati dolaziti. Nego Drag' date=' malko sam se raspitao i verujem da nece biti tebi konkurentnog vozila za drag. Iako mozes uci u klasu od 1000 i vise ccm, sumnjam da ce ti nagrada biti primamljiva, kad uzmes u obzir da je ucesce 10e. Cilj je da se prijavi sto vise motora. [/quote'] Svaki motor i trkac je konkurencija :!: Onda pobednik dobija sve ucesce? Ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan 0 Napisano Maj 3, 2006 U prolazu, 40 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ...ali s'obzirom da ove godine prosirujemo kamp... tooooooooooooo \:D/ !!! vidimo se, ne verujem da æem postiæi u petak, ali ako u subotu vidiš dva vesela engleza potraži i mene u okolini :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 4, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan nisam siguran da li je nagrada svo ucesce, mada kolko se ja secam, prosli put je bilo(ne drzi me za rec, verovatno ce biti dogovoreno na licu mestu). Nego za sve dodatne informacije i za one koji se zagube, evo moj broj mobilnog telefona: 064-635-5067(ivan). Inace, oko nalazenja nije problem, ja u subotu verovatno radim za jednim od sankova, tako da ce mo se verovatno tamo sresti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Maj 4, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se tamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Maj 4, 2006 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan osecam da ce biti jako dobro druzenje za tim sankom, :muzbend: :jos_piva: :jos_piva: :seeyeah: ps.nadam se da ce me mz posluziti ,u zadnjih par dana samo nesrto zajebava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Maj 4, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Tako izgleda, da bice gotovo motor. Onda idem i ja, samo ja vucem na prikolicu. Posto malo dalje od 402 m od mene SM. A preko 402 m ne znam da vozim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Maj 4, 2006 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Nesto mi se cini da ce vreme biti nervozno.... :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Maj 4, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Nesto mi se cini da ce vreme biti nervozno.... Ma sklonicemo se kod Kvarishe ispod shanka! :jos_piva: P.S. Idem sad da menjam ulje i spremim Ninju za subotu! Vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Maj 4, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i mene malo sekira to vreme, da budem iskren.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 4, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema sta da vas sekira... K'o da nikada niste videli kisu kako pada ili vozili po kisi... E sad, da li je vredno ici i da li ste voljni za put po kisi tog dana to je na vama da odlucite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Maj 4, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, pa samo se o tome i radi, upravo je pitanje vredi li, nista vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidak 0 Napisano Maj 4, 2006 U prolazu, 90 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bas nebi morala da pada u subotu... :roll: Kad je drustvo Ok sta ima veze gde si... Licno nevolim kisu ni u najavi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Maj 5, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Da li mogu da udem u kamp, sa autom+prikolica :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Maj 5, 2006 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan dal je moguce da se sranja samo meni dogadjaju,i ovaj skup cu propustiti,sinoc dok sam se vozikao i prolazio most na moravi na kome se nalazi zeleznicka sina,baja sa golfa mi presece put,motor mi se zaneo i pao,i sve se pocepao,hvala bogu imao sam svu opremu tako da sam prosao bez ijedne ogrebotine,a kad bi videli kacigu najezili bi ste se kolko je duboko izrezana,ako nadjem neki prevoz eto mene,a vama svima zelim dobar provod i bezbednu voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidak 0 Napisano Maj 5, 2006 U prolazu, 90 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je da tebi nije nista... a ostalo zaboravi! :jos_piva: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 5, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad sam se vratio iz Mitrovice, mogu vam reci da je i danas bez obzira sto je petak i nije udarni dan ekstra puno ljudi bilo.Organizacija je odlicna, 400 dinara ulaz , majca i nalepnica i sve to u prelepoj kesi,NEmam reci Krekelja ,Ivane i ostali Mitrovacani svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 6, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Da potvrdim Dirtyja, organizacija na zavidnom nivou i broj ljudi za Petak da im pozavide i neke Subote koje sam posetio... Pohvalna 10-ka Mitrovcanima za trud i realizaciju Sutra bi trebalo da bidne LELE!!! :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Maj 7, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam na skup, i bio je lepo organizovano. Trku odmah izgubio sam, po sto crknio mi bombine, i samo 2 cilindar radio :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 7, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Sve sto mogu da kazem je to da je skup bio stvarno super i potrudicu se da ga vise ne propustam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav 0 Napisano Maj 7, 2006 U prolazu, 38 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan sve pohvale za skup, stvarno fenomenalna organizacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...