mile fazer 4466 Napisano Septembar 17, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan preporucujem therapiju - hepatrombin mast 2 x dnevno. isprobano. Kepojebina ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 17, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan preporucujem therapiju - hepatrombin mast 2 x dnevno. isprobano. Kepojebina ? nista od kepojebine...daleko mi to sa zivom ranom da peglam...ali fruska gora u nedelju verovatno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Septembar 17, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Jbg. bice Kpj. još, samo ti pazi nogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 18, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan da li je normalno da me tek danas stizu nenormalni bolovi? sta je najbolje za bolove i opekotine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 964 Napisano Septembar 18, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan nista od kepojebine...daleko mi to sa zivom ranom da peglam...ali fruska gora u nedelju verovatno Od Fruske gore nije ni Temerin daleko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 18, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan odustao od svakog vida voznje jer trenutno ne mogu ni da stanem na nogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano Septembar 18, 2010 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan da li je normalno da me tek danas stizu nenormalni bolovi? sta je najbolje za bolove i opekotine? Ma opekotine tek kasnije bole to je normalno. Sigurno ti je najbolji Jomelop za opekotine prvo za zivu ranu a posle za oziljak jeste da je skuplji al se isplati,a pre jomelopa kupi Embecin(Bivacin) sprej da bi se rana zasusila i prestala da gniji ili izlazi ona voda iz nje. Oces da ti posaljem i jednu sestru da ti sve to previje do 19 god ove starije neznaju nista ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan da li je normalno da me tek danas stizu nenormalni bolovi? sta je najbolje za bolove i opekotine? Ma opekotine tek kasnije bole to je normalno. Sigurno ti je najbolji Jomelop za opekotine prvo za zivu ranu a posle za oziljak jeste da je skuplji al se isplati,a pre jomelopa kupi Embecin(Bivacin) sprej da bi se rana zasusila i prestala da gniji ili izlazi ona voda iz nje. Oces da ti posaljem i jednu sestru da ti sve to previje do 19 god ove starije neznaju nista ;D salji odmah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...