grof 624 Napisano Septembar 16, 2010 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je stara oko godinu dana, u ok stanju. Par sitnijih ogrebotina na školjci i par na viziru. - 4 zvezdice na SHARP testu!!! http://sharp.direct.gov.uk/testsrating s/duchinni-d409 - Integrisan zatamnjen vizir (drop down sistem) - ECE 22.05 standard. - Postava koja se vadi i pere. - Potpuna ventilacija. - ACU Gold. Slike su sa neta jer me muči fotoaparat. Šaljem i AKS-om Cena: (EUR) 40 Kontakt: grof 069650060 Grad: Novi Sad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gruksi 0 Napisano Septembar 16, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan sam ,da li ima pregovora oko cene ? pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Septembar 16, 2010 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je pri "vecim" brzinama (~100-120)? Pozdrav, Nebojsa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 16, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kakva je pri 250+ ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 16, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan kakva je pri 250+ ? Не треба да скачеш падобраном са њом.... :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Septembar 17, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan velichina , i ako moze u cm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano Septembar 17, 2010 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Veličina L ili 60cm. Sitno spuštanje cene moguće. Za 100-120km/h :Van grada uglavnom imam mp3 u ušima ili čepove pa mi se čini da bi i bez toga bilo ok, mada kod buke u kacigi jako igra oblik vetrobrana na motoru. :-\ Na 250km/h je svaka kaciga "bučna" ko mi nadje kacigu koja je koncertno tiha na toj brzini svaka mu čast...pogotovo za cenu koštanja kacige u ovoj klasi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 17, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Грофе, ја бих то пробао , па ако ми одговара да се договоримо.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Septembar 17, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ova je vrh za 250+, probao ama bas nista se ne cuje!!!! Skoro sam kupio devojci istu kacigu takodje od kolege sa foruma, imam samo reci hvale!!!! Za te pare (pricam o ceni novih) u poredjenju sa drugim kacigama koje su bar 50e skuplje ova se pokazala u najmanju ruku ravnopravna, a po mom skromnom misljenju i bolja! Izvini za off i srecno sa prodajom!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano Septembar 22, 2010 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...