Nucleus 101 Napisano Septembar 17, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Di nema, a kraj keja prema fakultetima (kod bivseg pontonskog mosta) Da, da, svaki put pre faksa.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2228 Napisano Septembar 17, 2010 Vlasnik sajta, 5389 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ranije je super bio potez od poslednjeg semafora u Omladinskih Brigada ka Jurija Gagarina, pa desno ka bloku 45. Kad cekas na tom semaforu da se upali zeleno, izazov je bio stici na zeleno na semaforu preko puta onog dugackog kineskog trznog centra (prvi u Jurija Gagarina kad skrenes desno iz Omladinskih Brigada). Al vec nekoliko godina su razdesili te semafore, pa vise nije isto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Septembar 17, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan puno lepih krivina na kosutnjaku od ski kluba aleksandar nizbrdo pored topciderskog groblja pa opet u krug pored hajducke cesme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Septembar 17, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan easy...aaaa ti si taj sto u centru grada u po bela dana veze motor sa lancem r=15cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano Septembar 17, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Sve na Koshutnajku su dobre. Meni najbolja od Hajducke uzbrdo, pa prva desna. Dobra je i ona na vrhu, opet desna dugacka, na raskrsnici. Najgora na koshutnjaku mi je ona gde se skrece ka restoranu Golf, nju nikad nisam naucio da dobro prodjem, kontra nagib je, oshtra, a shanaca na sve strane + ukrshtanje sa ulicom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano Septembar 17, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Uzbrdo od Topciderske crkve ka Topciderskoj zvezdi, ostra lakat krivina sa usponom. Mana, kad ima makar jedno vozilo, smaraju za medalju. Zato budem prvi na semaforu Ovde moram da se nadovezem, jer na znam na koju si mislio, ako je ona prva leva, ona je je nezgodna, jer posle nje sledi iznenadjenje! Asfalt se iza nje izdeformisao, tj ponegde je dosta utonuo, bash u desnoj traci, pa ako se bogato dodje tu moze da bude nezgodno, ona posle mi je ok, mada je tu malo usko, pa kad terash onu desnu uzbdo bude zanimljivo. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1394 Napisano Septembar 17, 2010 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan E pa BAS ta zanimljiva, desna uzbrdo Nacrtao sam crvenom linijom slobodnom rukom, na slici. Ja sa mojom Jawom ne mogu nesto posebno "bogato" da naidjem, pa mi je savrsena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Septembar 17, 2010 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Lorede kralju, tu je najjace uzbrdo. Jest da vozim skuter, ali obozavam krivine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3322 Napisano Septembar 17, 2010 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja volim sve krivine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 656 Napisano Septembar 18, 2010 drkadzija, 1234 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan 1. S kod OMV-a 2. Mixer (posle pravca na mišeluku desna u pravcu venca) i ona posle (nje leva) u pravcu venaca na mišeluku 3. Duga desna pa leva iz pravca Petrovaradina ka gradu preko Mišeluka, mana izlazak na pravac na mišeluku gde se uvek plašim da će me neki od trkača u pravoj liniji pokupiti dok u nagibu izlazim iz krivine 4. Poslednja krivina pre startno ciljnog pravca na Mišeluku, mana joj je saobraćaj koji dolazi u susret iza nadvožnjaka 5. Kompletan Trandžament od varadinske duge do srušene televizije, mana mnogo nepreglednim malih ulica koje izlaze sa strane, cela veka se plašim da će mi neko izleteti iz njih (poučen iskustvom kad su ljudi bez gledanja izletali) Nije baš u gradu ali je blizu, druga krivina nizbrdo leva na Vencu u pravcu Novog Sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
herodikus 3 Napisano Septembar 22, 2010 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: beograd Motocikl: fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Prva leva krivina u Ustaničkoj ulici, izlazi blizu specijalnog suda. Siroka i brza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5139 Napisano Septembar 22, 2010 Drug član, 1901 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kod manastira Rakovica kod mostica, kad se u dugoj desnoj ulica od 4 trake suzava u 2, i posle brza promena pravca za levu tacno na mosticu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Septembar 22, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Kod manastira Rakovica kod mostica, kad se u dugoj desnoj ulica od 4 trake suzava u 2, i posle brza promena pravca za levu tacno na mosticu Neki dan mi je bila kriticna, malo mi falilo da promasim mostic !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5139 Napisano Septembar 23, 2010 Drug član, 1901 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lord, meni je ovo jedna od gorih deonica u gradu, pogotovo kad idem autom, pa jebote ko je crtao tu ulicu je neki zesci pacijent. Tu nema ni jedne krivine, vise je nekako sve cik-cak, i naravno svi seku te `krivine` tako da ima bar jedan sudar nedeljno, jos plus sto je kod cesme otisao asfalt a i cesto cesma voli da pisa vodu po ulici, za motor katastrofa Kobra, jeste zna da bude zajebana nekad na Apriliji, ali zato supermoto... ma milina jedna, u stvari ceo taj pravac od pocetka tramvajskih sina sa tom krivinom i onda one dve posle manastira oprez u poslednje vreme blizu te krivine tece neka voda(juce su izgleda to sredili) i neko je istovario sljunak blizu puta(kod ulaza u krug fabrike DMB), zna i onaj hidrant i znak da budu zeznuti, neko ih je vec pokrivio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1394 Napisano Septembar 23, 2010 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se za auto i pacijenta... Ja u ovaj desni lakat ulazim bukvalno sa 20kmh a izlazim sa 40 ali lean i uspon su takvi da mi je dozivljaj k'o da prolazim sa 80 (kao kad vozis mini moris kroz grad ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Septembar 23, 2010 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Kod manastira Rakovica kod mostica, kad se u dugoj desnoj ulica od 4 trake suzava u 2, i posle brza promena pravca za levu tacno na mosticu Neki dan mi je bila kriticna, malo mi falilo da promasim mostic !! [/quote +1] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 23, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kad silazim iz Kneza Miloša ka mostaru i idem ka sajmu... ako nije gužva uveče može da se prođe baš lepo (prvo desno pored autob. stanice a onda široko levo ka sajmu) naravno treba ubosti da je semafor zelen kad idem do Ušća idem starim železničkim pa desno pa onda ispod brankovog mosta... ispod brankovog prvo imaš 90% desno a onda ona široka u levo (tu mož da se lepo obori jel uglavnom nema nikog iz suprotnog smera) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 23, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kad silazim iz Kneza Miloša ka mostaru i idem ka sajmu... ako nije gužva uveče može da se prođe baš lepo (prvo desno pored autob. stanice a onda široko levo ka sajmu) naravno treba ubosti da je semafor zelen Popsy bre pa to skoro da ni nije krivina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 23, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan zavisi sa koliko ideš, juče su mi nešto kočnice bile indisponirane tako da sam morao da zalegnem baš ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 23, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Pilota Mihajla Petrovica u Rakovici, deo posle poslednjeg semafora kada se kreces ka Vidikovcu Prvo blaga leva, a na vrhu brda ostrija desna krivina, jedino sto tu na vrhu ima perionica pa zna da bude vode na putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 23, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pilota Mihajla Petrovica u Rakovici, deo posle poslednjeg semafora kada se kreces ka Vidikovcu Prvo blaga leva, a na vrhu brda ostrija desna krivina, jedino sto tu na vrhu ima perionica pa zna da bude vode na putu. u ta je dobra jer je prodjem bas brzo jedino sto ne volim sto je desna i sto cesto odozgo ide autobus kojeg prati neko nervozan u kolima i obilazi ga preko pune racunajuci na to da ce ovi sto dolaze odozdo da pobegnu u desnu traku jer na gore idu dve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Septembar 23, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Zemun, kod doma zdravlja, levo pa desno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3429 Napisano Septembar 23, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5585 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Zemun, kod doma zdravlja, levo pa desno Hehe , ma dje se to ti nakrivljujesh ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Septembar 24, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Zemun, kod doma zdravlja, levo pa desno Hehe , ma dje se to ti nakrivljujesh ;D Gde ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3429 Napisano Septembar 24, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5585 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...