Jump to content

Moto Zajednica

Omiljena krivina u gradu

Recommended Posts

• Vlasnik sajta, 5389 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Ranije je super bio potez od poslednjeg semafora u Omladinskih Brigada ka Jurija Gagarina, pa desno ka bloku 45. Kad cekas na tom semaforu da se upali zeleno, izazov je bio stici na zeleno na semaforu preko puta onog dugackog kineskog trznog centra (prvi u Jurija Gagarina kad skrenes desno iz Omladinskih Brigada). Al vec nekoliko godina su razdesili te semafore, pa vise nije isto... :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 177 postova
  • Motocikl: Kawasaki GPZ 500s

Sve na Koshutnajku su dobre. Meni najbolja od Hajducke uzbrdo, pa prva desna. Dobra je i ona na vrhu, opet desna dugacka, na raskrsnici.

Najgora na koshutnjaku mi je ona gde se skrece ka restoranu Golf, nju nikad nisam naucio da dobro prodjem, kontra nagib je, oshtra, a shanaca na sve strane + ukrshtanje sa ulicom.

• Svrati ponekad, 177 postova
  • Motocikl: Kawasaki GPZ 500s

Uzbrdo od Topciderske crkve ka Topciderskoj zvezdi, ostra lakat krivina sa usponom.

Mana, kad ima makar jedno vozilo, smaraju za medalju.

Zato budem prvi na semaforu  :)

Ovde moram da se nadovezem, jer na znam na koju si mislio, ako je ona prva leva, ona je je nezgodna, jer posle nje sledi iznenadjenje! Asfalt se iza nje izdeformisao, tj ponegde je dosta utonuo, bash u desnoj traci, pa ako se bogato dodje tu moze da bude nezgodno, ona posle mi je ok, mada je tu malo usko, pa kad terash onu desnu uzbdo bude zanimljivo.  ;D

• Ne silazi, 6320 postova
  • Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition

E pa BAS ta zanimljiva, desna uzbrdo  :)  Nacrtao sam crvenom linijom slobodnom rukom, na slici.

Ja sa mojom Jawom ne mogu nesto posebno "bogato" da naidjem, pa mi je savrsena  ;)

• drkadzija, 1234 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

1. S kod OMV-a

2. Mixer (posle pravca na mišeluku desna u pravcu venca) i ona posle (nje leva) u pravcu venaca na mišeluku

3. Duga desna pa leva iz pravca Petrovaradina ka gradu preko Mišeluka, mana izlazak na pravac na mišeluku gde se uvek plašim da će me neki od trkača u pravoj liniji pokupiti dok u nagibu izlazim iz krivine

4. Poslednja krivina pre startno ciljnog pravca na Mišeluku, mana joj je saobraćaj koji dolazi u susret iza nadvožnjaka

5. Kompletan Trandžament od varadinske duge do srušene televizije, mana mnogo nepreglednim malih ulica koje izlaze sa strane, cela veka se plašim da će mi neko izleteti iz njih (poučen iskustvom kad su ljudi bez gledanja izletali)

Nije baš u gradu ali je blizu, druga krivina nizbrdo leva na Vencu u pravcu Novog Sada

• Free rider, 814 postova
  • Motocikl: 2014 BMW R1200RT

Kod manastira Rakovica kod mostica, kad se u dugoj desnoj ulica od 4 trake suzava u 2, i posle brza promena pravca za levu tacno na mosticu

Neki dan mi je bila kriticna, malo mi falilo da promasim mostic !!

• Drug član, 1901 postova

Lord, meni je ovo jedna od gorih deonica u gradu, pogotovo kad idem autom, pa jebote ko je crtao tu ulicu je neki zesci pacijent.

Tu nema ni jedne krivine, vise je nekako sve cik-cak, i naravno svi seku te `krivine` tako da ima bar jedan sudar nedeljno, jos plus sto je kod cesme otisao asfalt a i cesto cesma voli da pisa vodu po ulici, za motor katastrofa

Kobra, jeste zna da bude zajebana nekad na Apriliji, ali zato supermoto... ma milina jedna, u stvari ceo taj pravac od pocetka tramvajskih sina sa tom krivinom i onda one dve posle manastira oprez u poslednje vreme blizu te krivine tece neka voda(juce su izgleda to sredili) i neko je istovario sljunak blizu puta(kod ulaza u krug fabrike DMB), zna i onaj hidrant i znak da budu zeznuti, neko ih je vec pokrivio

• Ne silazi, 6320 postova
  • Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition

Slazem se za auto i pacijenta...

Ja u ovaj desni lakat ulazim bukvalno sa 20kmh a izlazim sa 40 ali lean i uspon su takvi da mi je dozivljaj k'o da prolazim sa 80 (kao kad vozis mini moris kroz grad  ;)  )

• Svrati ponekad, 461 postova
  • Motocikl: Yasmina TDM '97

Kod manastira Rakovica kod mostica, kad se u dugoj desnoj ulica od 4 trake suzava u 2, i posle brza promena pravca za levu tacno na mosticu

Neki dan mi je bila kriticna, malo mi falilo da promasim mostic !!

[/quote

+1]

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Kad silazim iz Kneza Miloša ka mostaru i idem ka sajmu... ako nije gužva uveče može da se prođe baš lepo (prvo desno pored autob. stanice a onda široko levo ka sajmu) naravno treba ubosti da je semafor zelen  ;)

kad idem do Ušća idem starim železničkim pa desno pa onda ispod brankovog mosta... ispod brankovog prvo imaš 90% desno a onda ona široka u levo (tu mož da se lepo obori jel uglavnom nema nikog iz suprotnog smera)

• Drug član, 1392 postova

Kad silazim iz Kneza Miloša ka mostaru i idem ka sajmu... ako nije gužva uveče može da se prođe baš lepo (prvo desno pored autob. stanice a onda široko levo ka sajmu) naravno treba ubosti da je semafor zelen  ;)

Popsy bre pa to skoro da ni nije krivina!

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

zavisi sa koliko ideš, juče su mi nešto kočnice bile indisponirane tako da sam morao da zalegnem baš  ;D ;D ;D

• Safety bike, 954 postova
  • Motocikl: nekad RS250 i AA500

Pilota Mihajla Petrovica u Rakovici, deo posle poslednjeg semafora kada se kreces ka Vidikovcu

Prvo blaga leva, a na vrhu brda ostrija desna krivina, jedino sto tu na vrhu ima perionica pa zna da bude vode na putu.

• Drug član, 1392 postova

Pilota Mihajla Petrovica u Rakovici, deo posle poslednjeg semafora kada se kreces ka Vidikovcu

Prvo blaga leva, a na vrhu brda ostrija desna krivina, jedino sto tu na vrhu ima perionica pa zna da bude vode na putu.

u ta je dobra jer je prodjem bas brzo

jedino sto ne volim sto je desna i sto cesto odozgo ide autobus kojeg prati neko nervozan u kolima i obilazi ga preko pune racunajuci na to da ce ovi sto dolaze odozdo da pobegnu u desnu traku jer na gore idu dve

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja