gruksi 0 Napisano Septembar 14, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju skuter Jonway,kinez,125ccm,2008.god.registrovan do 15.7.2011. Skuter je kod mene od juna meseca.Sa njim sam presao oko 1500km.Zena i ja smo se slatko navozali njim.Iz Krusevca do Vrnjacke banje,do Soko banje,bez problema nas izvlacio na Kopaonik i to preko Krive reke,ako neko zna taj put.Nikakve probleme nisam imao. Parice su mi mnogo hitne ,prijatelj me ceka za TRANSALP. cena 600e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gruksi 0 Napisano Septembar 14, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan tel 0607222990 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gruksi 0 Napisano Septembar 15, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan vidim da niko nece suter ,nova cena 550e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisapop 22 Napisano Septembar 16, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa ponuda! Jeftino ga dajes. Znam skuter. Zaista je dobar. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gruksi 0 Napisano Septembar 17, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar si covek,a i 'tvoj mali' je sjajan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gruksi 0 Napisano Septembar 17, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan nova cena 500e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gruksi 0 Napisano Septembar 18, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan jos sutra ova cena,od ponedeljka opet 800e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gruksi 0 Napisano Septembar 20, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan jos uvek aktelno i dalje 500e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...