coolerns 96 Napisano Septembar 13, 2010 U prolazu, 72 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CRF250L Prijavi odgovor kao problematičan BAJKER ;D Pozdrav svim ljubiteljima motocikala, evo konacno i ja da se zapljunem iako vec duze vreme citam forum kao gost... Ja sam Branko iz ns-a. Jos kao klinac mastao sam da cu jednog dana kupiti svoj motor i konacno mogu da kazem da taj momenat vise nije tako daleko... Fax se blizi kraju, smesi se i posao pa ako bog da zdravlja dogodine ce se skupiti para za neku masinu. Ljubitelj sam enduro motora i kako stvari za sada stoje tipujem na KLE-a, citam forum i svi kazu da je solidan za pocetnike, sa druge strane kubikaza do 500cc odnosno jeftinije registracija sto je vrlo bitno u mojoj situaciji. A opet nisam za divljanje na motoru, vise sam za uzivanje u voznji i razgledanje okoline, po svemu procitanom to je idealan motor za mene e sad videcemo kad navatam nekog da probam jedan. Ako neko ima jos neki predlog za motor koji je slican KLE-u a da bi mi mozda odgovarao sa mojih 180cm/110kg otvoren sam za sugestije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan dobrodošao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijels 270 Napisano Septembar 14, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav bajkeru! Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Septembar 14, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1457 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 1967 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Nema greske za KLE-a. Ko god ga je kupio nije se pokajao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVAN0607 4 Napisano Septembar 15, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: nis Motocikl: beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NINJA73 4 Napisano Septembar 15, 2010 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano Septembar 15, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI DIKTATOR 203 Napisano Septembar 15, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao!!! Kad kupis KLE-a,u prvi servis racunaj i prepravku sedista da ne bi posle silaska sa istog isao kao da si otisao na zurku ucesnika parade ponosa ;D KLE je dobar motor i sediste mu je jedina mana (po meni),a mislim da za novac koliko kosta dobijas vise nego sto ocekujes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Septembar 15, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobar izbor, i dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola92 32 Napisano Septembar 15, 2010 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...