Zoltan 583 Napisano Septembar 13, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da zamolim drugare urednike da ova tema bude lepljiva posto sam nesto kratak francuzima (tamo u Parizu) za skolovanje deteta! ;D Da se vratim na temu, motor sam kupio u februaru, na moje je ime, registrovan do 18.03.2011. Gume su dot 2007 ali nisu presle sem kod mene 6000km akumulator nov kao i DID lanac i lancanici. Trazim 900e ali mozemo da se dogovoramo oko svih kombinacija gde vi meni dodjete neke pare i rate. Da jos napomenem da bas volim "Kineze" ali imaju jako los kurs! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gruksi 0 Napisano Septembar 13, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako moze malo vise o masini,kakvo je stanje,koja snaga,kolika potrosja? Gde se nalazi i koje godiste?Imam kineza za zamenu,a kurs,sta da se radi pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Septembar 14, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan A inace ovaj motor sam susreo par puta i odusevilo me je kako zdravo radi Sto rece jedan moj kolega ( inace stariji bajker i mehanicar ) # Uredan motor # Srecno sa prodajom ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Septembar 14, 2010 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan tilifon kontakt nesto...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Septembar 14, 2010 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Srecjno sa prodajom i da se shto pre vratish u klan zutih. ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan odlican motor za male pare.....odrzavan,registrovan i malo trosi......odlican motor! Svu srecu zelim sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Septembar 14, 2010 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Motoric jako lepo ide i radi, vozimo se cesto zajedno. Zoltane, srecno s prodajom a buduci kupac ce biti prezadovoljan ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Motor je 1982g. trosi oko5l na 100km, ne trosi ulje. U saobracajnoj je 20kw. Motor je kod mene posto je moj a ja zivim u bloku 63 na Novom Beogradu tako da je i on-ona HONDA tu, uredno garaziran-a. Estetski bi imalo sta da se radi a za voznju je ispravan. Broj mog telefona (model NOKIA E72 ;D) je 063/280-063 ili (Samsung ne znam koji) 063/281-063 Moze da ide brzo ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 817 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Vozio se vise puta sa doticnim gospodinom . Motor na 120 jos uvek bash lepo poteze i samo mi se izgubi u daljini, koliko moze da ide ne znam jer nikad nisam mogo ga pratim. Jos jedna konstatacija ovo je Motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Septembar 16, 2010 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je iz doba kad su motori bili klot mehanika i pouzdane sprave.Jednostavno i trajno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo novih slika oprane honde, ociscenog i podmazanog lanca pred DDK ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Septembar 21, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Dobra ti je fora sa lancem cudo je se ja nisam setio Evo ja i moj drugar zagledamo motor, razmislja se on nesto.... Nije losa ponuda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Octobar 30, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Honda je i dalje u prodaji pa ako se neko dosetio neke kombinacija nema razloga da se ne javi. Imam i auto za kombinovanje. Citroen saxo 1,5dizel 2002g. (cena oko 3000e) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobejn 24 Napisano Novembar 28, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF600 s Prijavi odgovor kao problematičan da li se jos prodaje motor? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Decembar 15, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Honda prodata Srdjanu73 Dakle moze zakljucavanje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...