bojan interagent 6 Napisano Septembar 13, 2010 U prolazu, 38 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Aprilia Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Dal zna neko gde mogu da se kupe xenon kitovi sa sve socivima, nesto ovako: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Septembar 13, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Touratech. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan interagent 6 Napisano Septembar 14, 2010 U prolazu, 38 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Aprilia Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Xenon kit sa socivima za koji sam postavio pitanje, ugradjuje se direktno u far i nije namenjen za spoljnu upotrebu, tj, nije pomocno svetlo ili maglenka. Touratech proizvodi tj prodaje spoljne farove. Evo kako izgleda ono sto me zanima: Sad ne znam da li je za garazu ili motoopremu, ali mislim da bi bilo bolje da je u garazi. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Septembar 14, 2010 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti broj od lika 0643444141 Babic. On je iz bmw kluba. Koliko znam za kola to izadje oko 250e to je bas to sto si postavio sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan interagent 6 Napisano Septembar 14, 2010 U prolazu, 38 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Aprilia Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Marko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...