bokilic 6101 Napisano Septembar 12, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ako nekom treba nov,proban i zapakovan ,meni je visak. ovde http://www.srafovi.com/index.php?productID=930 se moze videti kako izgleda a bogme i posto je,moze i mali popust mali malecki ako nekom bas znaci 063697094 ili pp... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 14, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan fina sprava,nije valjda da nikom netreba ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1601 Napisano Septembar 14, 2010 I N S T R U K T O R, 1229 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Mozda i treba, ali cenu nisi postavio. Na onom linku je 4900 din. Da li je to cena ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 14, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan cena je 3500din... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanko 0 Napisano Septembar 15, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan moze li neka zamena,imam sve od opreme(kacige ,jakne,prsluk,cizme,kruzer torbica za alat,ukrasni hromirani nosac koji ide na prednji blatobran za kruzera,i td....pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 15, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ne,,sam kes... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...