Jump to content

Moto Zajednica

Sta kupiti: Aprilia rs 125 - Honda cbr 125r ili nsr 125

Recommended Posts

• Zainteresovan, 527 postova
  • Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300

Moj glas za NSR.Ja ga vozim.Ne smatram da je spor.SIGURNO ide 160 (po satu).Probao sam NOVU RS125 i ne ide bolje!Trosi vise!RS izgleda bolje od NSR-a i kochi,ne da kochi.Onaj Brembo jede prednji disk (najnoviji model).

Jedan komentar za m1losh99:ventil da izuvu NE pokrecu gasovi,vec elektromotor,preko sajli.Tako je kod mene,a verujem da je i na apriliji.

Sto se tice RS250-NIKAKO za pocetnika.Taj motor ubija kako ide.Zao mi je sto ima malo takvih 250-ica kod nas,i RS-a i NSR-a i Suze RGV,jer je po meni to ludilo,ali totalno (mozda su jos bolje cvaje od 500ccm :lol: ).

Svaki 125 koji je blokiran moze i da se deblokira.Na NSR-u to nije nikakav problem,ako znas sta treba da radis.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 1 post
  • Motocikl: MZ 125 ETZ

Ja imam MZ 125 ETZ (1989) i sad planiram da predjem na Hondu NSR 125(2000). Dali se islplati sa Mz nemam nikakvih problema ide ko lud i po asfaltu i po terenu a i nije neki potrosac od 2 do 3 litara na 100km naravno zavisi od voznje.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja