maza1 1300 Napisano Maj 9, 2007 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Moj glas za NSR.Ja ga vozim.Ne smatram da je spor.SIGURNO ide 160 (po satu).Probao sam NOVU RS125 i ne ide bolje!Trosi vise!RS izgleda bolje od NSR-a i kochi,ne da kochi.Onaj Brembo jede prednji disk (najnoviji model). Jedan komentar za m1losh99:ventil da izuvu NE pokrecu gasovi,vec elektromotor,preko sajli.Tako je kod mene,a verujem da je i na apriliji. Sto se tice RS250-NIKAKO za pocetnika.Taj motor ubija kako ide.Zao mi je sto ima malo takvih 250-ica kod nas,i RS-a i NSR-a i Suze RGV,jer je po meni to ludilo,ali totalno (mozda su jos bolje cvaje od 500ccm ). Svaki 125 koji je blokiran moze i da se deblokira.Na NSR-u to nije nikakav problem,ako znas sta treba da radis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Helimen 0 Napisano April 4, 2016 U prolazu, 1 post Lokacija: Vranje,Srbija Motocikl: MZ 125 ETZ Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam MZ 125 ETZ (1989) i sad planiram da predjem na Hondu NSR 125(2000). Dali se islplati sa Mz nemam nikakvih problema ide ko lud i po asfaltu i po terenu a i nije neki potrosac od 2 do 3 litara na 100km naravno zavisi od voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...