Popsy 2907 Napisano Septembar 10, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Elem... ovo leto zbog porodičnih obaveza nisam mogao nigde da se maknem (glavna domaćica u kuću) osim dva slučaja a to je svadba moje sestre i brata od strica ;D ;D ;D pa da krenemo.... dok složim slike pa krećemo ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 10, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan I svadba, avgust ;D polazak pauza semafor u Crnoj gori na ničijoj zemlji ;D ;D ;D Kamp Rakočevića nalazi se između Mojkovca i Kolašina, biće još reči o njemu, obavezno mesto za pauzu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 10, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan zet pati od iste bolesti kao i svi ovde ;D ;D ;D Pošto smo i zet i ja slične "krhke" građe moj motor će mu odgovarati kao i meni za obuku i vožnju ;D ;D ;D trenutak odmeravanje i idemo... slike sa svadbe ću preskočiti jel ovde ima i male dece pa da se ne iztraumiraju... dovoljno je reći da sam ja zastano na nekih 27 tekila i 9 kajsija... Povratak je išao preko Pljevalja tj, do Mojkovca pa ondak levo na Pljevlja kanjonom Tare koji je prelep... kao suvozačicu sam imao sestru kojoj se sve ovo izuzetno dopalo ;D ;D ;D ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 10, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan II Svadba - septembar 2010 Polazak, ovaj put sa koferima i "roštilem" Ovaj autobus mi je bio hit jel je išao brzom brzinom i preticao je i automobile i kamione... pauza na Zlatiboru Opet Kokin Brod Pumpa na Prijepolju, prosečna potrošnja 5,56l na 100km vožnja do 5k obrtaja (80-120) :P :P Zatim me je navatao mrak, smrzao sam se od Prijepolja do ulaska u kanjon Morače, od crkvina kao da mi je neko upalio grejanje... da napomenem da sam bio u full opremi, enduro jakna i pantalone, sa aktivnim vešom.. jedino sam skinuo zimsku postavu i kod Mojkovca sam se intezivno razmišljao da je stavim... u svakom slučaju stigoh ja do PG... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 10, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan svadba Tu sam video i prvu Afriku Zet u akciji II osmeh koji mogu da razumeju samo vozači Super Tenera ;D ;D ;D malo offroada ;D moreeeeeeeeeeeeeee A onda je Gile dobio ideju da sidjemo motorima do mora... BigBad E sad zanimljiviji deo je bio kad smo ugasili fotoaparate i kad je bilo vreme da krenemo. Ajmo prvo čopera da pomerimo pošto je njemu najteže... malo Gile pridrža i ode Duško sa Kavom... krenem i ja ali avaj (čest usklik u sevdalinkama)... motor mi je najahao na neki kamen a ja kao čovek meke ruke zavrnuo gas i izrovao pola plaže...ne može u stranu nego pravo u more... mal falilo da se izvrnem sa kamilom u more... bitno da je ona pokvasila oba točka i nekako izađosmo ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 10, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan sutradan opet na more... Dok sam ih čekao ispred Sutomora kad se izađe iz sozine video sam ono što svaka kuća mora da ima... patuljke, laviće, srndaće, labudove i ostala sra.... ;D ;D ;D reka Jaz bilo kuda Yamaha svuda ;D ;D ;D Neki Česi, zalutali a ne znaju engleski... sva sreća pa Gile barata svahilijem kao svojim 4tim jezikom... sumnjamo da ih je uputio u pravcu Prokletija... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 10, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Povratak... Kanjon Morače Crkvine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 10, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kamp Rakočevića Ubacicu googlemap kasnije ovde... super čista voda, extra kafa, čist toalet jednom rečju must see i meni obavezno mesto za stajanje (osim kad noću prolazim) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 10, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Opet semafor na izlasku iz CG Opet Kokin Brod ;D ;D ;D Malo meze u Čačku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 10, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ukupni utisci... moram da doradim sedište ;D ;D ;D izuzev toga sve je extra... vozači u CG su malo neurotičniji tj. imaju naglije promene pravca kretanja bez ikakve najave, standardno čuvajte se belih kombija i još više belih golfova II ki... Asfalt u CG je ili nov crni kada možete da oborite morok kolko vam volja i sivo beli gladki stari asfalt koji je klizav kao led... što se tiče policije ništa strašno (uglavnom blicaju vozila iz kontra pravca) ali u CG su pooštrili kazne tako da se većina vuče 50kmh na ograničenu od 60 ili voze 280kmh... novosgt je radarska kontrola koja se nalazi u Župi (odmah posle Prijepolja kad se ide ka granici) i dobro su ušuškani u žbunje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Septembar 10, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan pretplata ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Septembar 10, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan pretplata ;D isti slucaj! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 10, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan gotovo ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Septembar 10, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jel to ovo koleno ili stomak?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 10, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan koleno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 10, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kilometar sat se steluje u nazad, a ne u napred ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Septembar 10, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ahahahahah Lalajko nasmeja me do suza ! Dobro bre Popsy shto bre nisi lepo okrenuo one slike nego ja ovde izvrcem monitor da vidim ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 10, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kilometar sat se steluje u nazad, a ne u napred ;D sad je na 56k km @Mina kasno sam se setio za rotiranje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6063 Napisano Septembar 10, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Popsić, lepe slike pravi ovaj tvoj SE Baš si se lepo proveo i odmorio, svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Septembar 10, 2010 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to ovo koleno ili stomak?? :D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Septembar 11, 2010 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da si uspeo da osolish .... ;D Bg-Cg => uvek dinamicna i zabavna deonica za voznju .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Septembar 11, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo Popsi, lepo. Jel ostatak ekipe ostao na skupu u Sutomoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 11, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan jeste, danas i sutra je skupljanje bajkera a oni će ostati do sledeće srede četvrtka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HogarPG 7 Napisano Septembar 25, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Povratak je išao preko Pljevalja tj, do Mojkovca pa ondak levo na Pljevlja kanjonom Tare koji je prelep... kao suvozačicu sam imao sestru kojoj se sve ovo izuzetno dopalo ;D ;D ;D Javi se iduci put kad si u CG. Btw, od Mojkovca se za Pljevlja skrece desno, a ne lijevo (tuda je za Zabljak)... lapsus vjerujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 25, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Javljam se sledeći put, ovo levo sam gledao kad dolazim iz Podgorice pa kod onog spomenika levo tj. desno kad dolazim iz Bgda ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...