kepo 4527 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pa, Aco.... veruj mi da bi se mnogi sa jednim cilindrom vratili od tamo gde smo mi juče sa našim kravama prošli... .. Pitaj Kepu ;D Znam ja odlicno da krava u rukama dobrog vozaca moze da prodje tamo gde prosecan vozac jednocilindrasa ne bi ni pomislio da krene, ali ovde nije rec o vozacima, nego o motorima motor bez vozaca, ko baba bez gaca ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Septembar 20, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan sta da vam kazem, otvorite novu temu o vozacima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan sta da vam kazem, otvorite novu temu o vozacima ma nema potrebe, ko da su i bitni u celoj prici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan vozaci su precenja stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Septembar 21, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kako bi bilo da se vratmo na temu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4202 Napisano Septembar 21, 2010 Ne silazi, 6570 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Kako bi bilo da se vratmo na temu? Podržavam jer zaista sa velikim interesovanjem otvaram mail ne bi li saznao što više kao budući imaoc ovakvog motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 21, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nema sta..jasno ko dan..ko je nacisto izgoreo..tj. ima prsnut dihtung glave vozaca..taj ce voziti 1 cilindar.. Dalje ko je prsnut, a pare nisu problem..imace 1 i 2 i 4 cilindra.. Vozio sa takvim ludacima i sta reci nego mante se polemisanja i uzjasite to sto imate i pravac negde..dok nije zafijukala zima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 21, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci: ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Septembar 21, 2010 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa, Aco.... veruj mi da bi se mnogi sa jednim cilindrom vratili od tamo gde smo mi juče sa našim kravama prošli... .. Pitaj Kepu ;D Znam ja odlicno da krava u rukama dobrog vozaca moze da prodje tamo gde prosecan vozac jednocilindrasa ne bi ni pomislio da krene, ali ovde nije rec o vozacima, nego o motorima Evo prilike da u praksi sve to proverimo... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=29246.msg932565#msg932565 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Septembar 21, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Znaci: ;D U jeee kakav si ti car, ublatnjavio si motor ;D ;D ;d Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 21, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nije motor, Aco ... ublatnjavio je teneru.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Septembar 21, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se, lapsus ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1078 Napisano Septembar 21, 2010 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Cudnim sticajem okolnosti predjoh ovog vikenda 650 km na Pegasu 650...BGD - Banja koviljaca - Zlatibor - BGD... evo utisak u jednoj recenici - preimenujte temu u Zasto putni enduro sa jednim cilindrom? Katastrofa performanse a potrosio mi vise nego sto bi Strom - pricam o tome da sam se vozio 120 na sat posto je sa 140 opasno blizu crvenog a tad tek trosi... sve u svemu, njesra za putovanje... osim ako nisi penzos koji vozi po ogranicenju... V2 rules !!! ;D P.S. zaboravih poentu - imao sam nekada davno XT-a i kasnije KLR 65o i mislio da su ok, tj. tad su me zadovoljavali ali sada... zabluda je cudo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Septembar 21, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan pa ne mozes da poredis 1000 i 650cc, kad izmisle jednocilindras od 1000cc onda se javi sa poredjenjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 21, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan @aca i jager ne dirajte vlajka , on je krenuo sa dva cilindra gde neki ne smeju ni peske (usput znam da se zezate nego da pohvalim). Takodje da iskreno odam priznanje celoj ekipi koja je isla sa dvocilindrasima od 800 i kusur kila . @veljabandit e u svemu ovome je problem. Presao si 650km na jednocilindrasu i sad kazes da je enduro dvocilindras carski. Ja tu ne vidim uopste vezu. Ko je uopste spomenuo da su jednocilindrasi bolji za put. Pitanje je da li je za iste pare bolje imati dva motora namenska ili jedan "univerzalni" dvocilindricni putni enduro. Zasto neko na ovo ne bi rekao "ja sam na tom i tom cetvorocilindricnom tureru ove nedelje preso 2000km i u odnosu na 2C enduro je carski, 4C rules, 2C njesra". Logika je veoma laka za izvrtanje zato su ljudi i napravili nauku o tome da se ne moze igrati cinjenicama i zakljuchcima. Jedini argument 2C endura je univerzalnost. Ja sam samo tu univerzalnost pokusao da dovedem u pitanje i po meni jesu univerzalni ali sa izuzetno niskim ocenama u svakoj kategoriji. Nije cilj porediti 1C sa 2C nego ako bas moras opravdati postojanje 2C "endura" i da li se ispalti davati tolike pare za te motore. Enduro sam stavio pod navodnike iz sledecg razloga: http://en.wikipedia.org/wiki/Enduro ili pak http://www.mondoenduro.com/mondoenduro.html znaci bez sponzora bez laznog velicanja. I jos jedna stvar ljudi, motori su stvari, to sto neko ima motor koji mi se svidja ne znaci da je dobar covek i da cu se druziti sa njim, ni obratno. Ne znam zasto toliko licnog u raspravi o jbnim stvarima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1078 Napisano Septembar 21, 2010 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Marko, nisi shvatio moj post a on je upravo ono sto ti pominjes da zelis da saznas... dakle, jeste, 2c su bolji i univerzalniji, ne trebaju ti dva motora niti mozes da ih imas za iste te pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 21, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan @aca i jager ne dirajte vlajka , on je krenuo sa dva cilindra gde neki ne smeju ni peske (usput znam da se zezate nego da pohvalim). Takodje da iskreno odam priznanje celoj ekipi koja je isla sa dvocilindrasima od 800 i kusur kila . Pa ne diramo ga A moraš priznati da smo i mi sa teškašima prošli gde i ti, a ja se čak nisam ni jednom izvrnuo, niti lomio ručicu prednje kočnice, za razliku od nekih A moraš i to priznati da je dolazak u Kotlinu i povratak kući bio mnogo udobniji nama na dva cilindra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Septembar 21, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jos bi vam bio udobniji da ste isli autom, a motor natovarili na prikolicu ;D Ipak zbog te udobnosti zrtvujete dozivljaj na terenu, mozda je najbolje da nabavite po jedan hard enduro i moto prikolicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 21, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi Aco, čim skupim pare za drugi motor, biće to hard enduro. Zaista to planiram. Za sada, na žalost, nema para... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Septembar 21, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pametno, tako sam i ja uradio ranije, kupio hard enduro kao drugi motor, pa mi se to toliko svidelo da je ostao kao prvi i jedini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 21, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan @jager opa prozivka . Imaju detalji na slikama koji pokazuju nesto, ali treba ostro oko i da se zna sta da se gleda . Nego jos jedamput da vam kazem svaka vam cast i na vestini i na volji, iskreno ja se ne bih usudio kao vi da krenem. To i potrvrdjuje da je vozac glavna stvar, a ne masina, i da duh, volja i vestina premoscuju prepreke. Nista moram predjem na power kontrolere ovo postaje malo dosadno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 21, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan @jager opa prozivka . Imaju detalji na slikama koji pokazuju nesto, ali treba ostro oko i da se zna sta da se gleda . Nego jos jedamput da vam kazem svaka vam cast i na vestini i na volji, iskreno ja se ne bih usudio kao vi da krenem. To i potrvrdjuje da je vozac glavna stvar, a ne masina, i da duh, volja i vestina premoscuju prepreke. Nista moram predjem na power kontrolere ovo postaje malo dosadno Motor prvenstveno moras da znas dovoljno dobro da vozis, da bih znao njegove mogucnosti. složismo se na kraju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 21, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan a, ne, ne ;D sta da je trasa jos ludja bila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 21, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jos bih samo pitao jeli neka zena vozila 1c? Ako ima nek se izjasni o utiscima..cini mi se da bi im bilo prilicno prijatno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 21, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kaliiiiiiiiiiinaaaaaaaaaaa! Mislim da Vlajko ima pitanje za tebe.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...