SteX 0 Napisano Septembar 9, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Nish Prijavi odgovor kao problematičan cao svima ja sam Stefan iz Nisa imam 16 god... sta josh da kazem?!!? strast su mi motori i tako... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Septembar 9, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Septembar 10, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan dobrodošao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola92 32 Napisano Septembar 10, 2010 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajosk8 1 Napisano Septembar 11, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SteX 0 Napisano Octobar 28, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Nish Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano Octobar 28, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan Poydrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 28, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao. Jel smiruješ tu strast nekim motorom ili samo kibicuješ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SteX 0 Napisano Octobar 30, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Nish Prijavi odgovor kao problematičan trebalo bi da iduce god uzmem rs125 ili tako nesto posto imam 15 god Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deadox 6 Napisano Octobar 31, 2010 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...