losmi 231 Napisano Septembar 9, 2010 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan jel zna neko gde ima da se uzmu ovi prekrivaci za noge,ja sam nasao u trionu ali tamo su 60e,jel zna neko gde ima povoljnije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1953 Napisano Septembar 9, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ima na internet prezentaciji Teletrejda, ulica ... (iza ledja hotela Bristol, izlazi pored Simpa), a da li imaju u radnji moras da potrazis telefon i da pitas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tweetymoto 0 Napisano Septembar 9, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel zna neko gde ima da se uzmu ovi prekrivaci za noge,ja sam nasao u trionu ali tamo su 60e,jel zna neko gde ima povoljnije? Nazovi 0112851046, trebalo bi da ima. Ne znam za tačnu cenu, nazovi pa pitaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4187 Napisano Septembar 10, 2010 Ne silazi, 6558 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Bilo već tema, između ostalog i moja. Ja imam OJ iz Teletrada, odličan, potraži malo forum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...