demro.st 435 Napisano Septembar 9, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan dal ce biti skup u Irigu pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Septembar 9, 2010 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan 18.9.2010 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Septembar 9, 2010 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan Molimo detaljnije.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Septembar 9, 2010 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Fudbalsko igraliste na ulazu u Irig od Novog Sada Dorucak slanina i kobasice, Rucak paprikas ,pice povoljno 70 DIN. I druzenje do kasnih vecernjih casova uz muziku Toliko sam uspeo da saznam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Septembar 9, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav prosle godine smo bili i lepo tj prelepo smo se proveli a to ocekujem i ove god ajd domacini samo napred nedajte se bice sigurno super ..vidimo se . janko kisac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...