Dzony 1 Napisano April 25, 2007 U prolazu, 94 postova Lokacija: Budva - Rezevici Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam na prodaju Suzuki SV 650,2000 godiste ,presao nepunih 15000 km ,dobre gume(80%),retrovizori kao na Cagivi raptor,legalan sve placeno samo da se registruje 3800eura.Nisam ga provozao jer je kisa a primetio sam da je prednja viljuska bas meka i da stapovi vlaze,otprilike je kao ovaj bajk na slici sa neta.Verujem da bih mogao da ga kupim za 3500eura,recite mi da li vredi te pare?Dobrodosli su svi saveti i iskustva sa SV-om 650 cena,kvalitet,pouzdanost,odrzavanje,snaga kocnica itd! Hvala unapred na odgovorima! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano April 25, 2007 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan samo kazem, to je V Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano April 26, 2007 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan samo kazem' date=' to je V [/quote'] Vredi =) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 341 Napisano April 26, 2007 jedan od DDMZ, 812 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan SV = Stvarno Vredi Ja sam vozio TL1000 nekih 5-6 godina, to je motor sa kojim je suzuki poèeo kad su u pitanju V motori novije generacije. Naslednik TL-a je SV1000 a njegov mlaði brat je SV650. Motor je, u odnosu na druge motore sa 4 cilindra iste kubikaže, mnogo startniji. Koènice su, rekao bih proseène. Meni su bile sasvim ok, mada, iskreno, na sadašnjem motoru Honda XX su mnogo jaèe koènice. SV je sasvim upotrebljiv gradski motor, a sa dodatkom vizira spreman je i za izlazak iz grada. O liniji i lepoti motora ne vredi mnogo da prièamo, to je stvar ukusa. Meni lièno se jako dopadaju uski motori, a primeæujem da je sada trend da i 4-cilindriènim motorima ram ide preko agregata upravo da bi ceo motor bio uži. Da ne dužim, ako su jedini problem semerinzi prednjih viljuški, po meni je to ok cena za SV-a. PS. To je malo kilometara za 6 moto sezona. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano April 26, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vidjeo ovde za vikend jedan Sv 650 al sa maskom u nekoj metalik narandjastoj odnosno bakarnoj boji! Cova je dosao s njim iz Austrije! Kaze da su ga ramena boljela danima! Upravljac je postavljen nisko kao na sportskim modelima ( ne znam da li je serijski ili nesto budzen). Ima dva cini mi se uljna hladnjaka! Maska mu je malo u neskladu sa ostatkom motora pa zato mislim da da ti je ova Naked varijanta ljepsa! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano April 26, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan To je fenomenalan i super izdrzljiv motor. Potrazi na forumu SV650 i naci ces puno komplimenata. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony 1 Napisano April 27, 2007 U prolazu, 94 postova Lokacija: Budva - Rezevici Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam skoknuo do PG da provozam sv-a i bas sam se razocarao.SV kao model mi se svidja ,agregat,snaga okretnost,sve ali ovaj sto se prodaje je sav kriv kada kocis prednjom zanosi i citav bajk je van ose! Postoje izuzeci ali ovo je jos jedan dokaz da je najjeftinije kupiti nov bajk! Hvala na savetima i komentarima! Ova tema se moze zakljucati,pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano April 28, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam skoknuo do PG da provozam sv-a i bas sam se razocarao.SV kao model mi se svidja ' date='agregat,snaga okretnost,sve ali ovaj sto se prodaje je sav kriv kada kocis prednjom zanosi i citav bajk je van ose!Postoje izuzeci ali ovo je jos jedan dokaz da je najjeftinije kupiti nov bajk! Hvala na savetima i komentarima! Ova tema se moze zakljucati,pozdrav![/quote'] Pored te azdaje koju vozis, ne vidim potrebu za nekim SV-om :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...