quasaar 1027 Napisano Septembar 8, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Nemam koordinate. Mi rumuniju znamo vec kao svoj dzep i GPS nismo ni nosili sa sobom. Joseph je imao jedan komad za slucaj da se negde zagubimo u gradu, ali nismo koristili. Jos cu popodne da napravim mape pa cu ih ubaciti na kraj poslednjeg dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Septembar 8, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan odlicno, na pocetku sam poceo vizualizirati neki horor završetak sa nekom prirodnom katastrofom uz neki veci kvar na nekom od motora ali krenulo je na bolje a još bolje je završilo. pitanje: zar vas nije strah spavati po šumama u Rumunjskoj s obzirom da su pune medvjeda, barem sam tako ja cuo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Septembar 9, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mape t.j. nase rute Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Septembar 9, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan odlicno, na pocetku sam poceo vizualizirati neki horor završetak sa nekom prirodnom katastrofom uz neki veci kvar na nekom od motora ali krenulo je na bolje a još bolje je završilo. pitanje: zar vas nije strah spavati po šumama u Rumunjskoj s obzirom da su pune medvjeda, barem sam tako ja cuo? Naravno da ima medveda, znamo da ima. Ipak trudimo se da bas ne ulazimo duboko u sumu, ostajemo blizu saobracajnica. I ovo kampovanje je bilo na samo 15-ak metara od puta. Cak i nocu je proslo pored nas dosta kamiona natovarenih stablima a takodje i automobila. Nece meda tamo gde je bucno, gde ima saobracaja,... Nije nas strah, ali samo zato sto se trudimo da postujemo prirodu i njen tok. Samo nekoliko najosnovnijih stvari je dovoljno da budemo dovoljno sigurni da necemo imati blsiki susret. 1. Ne ostavljati bilo kakvu hranu na otvorenom, raspakovano,... 2. Ne ici daleko od bucne civilizacije, saobracajnica,... 3. Vatra... ukoliko je moguce zapaliti je 4. Sam kamp je manje vise bio ogradjen motorima i brzom planinskom rekom 5.... A pored svega toga, ne voli bas meda da se sretne sa nama... obilazi on nas u sirokom luku. Malko imaju problem u okolini Brasova posto su tamo medvedi navikli da ulaze u periferiju grada i jedu smece, preturaju po kontejnerima, ali ni tamo niko nema problema sa napadima... Kad nas cuju, vide, namirisu, pobegnu. Ne vole oni da se srecu sa ljudima, ukoliko bas ne moraju. E sad ako ostavite na otvorenom kranu da on namirise, postoji mogucnost da jako gladan medo ipak odluci da prosvrlja bez obzira sto ima ljudi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavonac 81 Napisano Septembar 9, 2010 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Varaždin Prijavi odgovor kao problematičan Jako lijepo, uz to i korisno!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Michel 69 Napisano Septembar 9, 2010 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: BMW R 1200 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Davore,odlicno putovanje puno avantura. Sandri posebne cestitke na polozenom poslednjem ispitu. Veliki pozdrav od nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Septembar 9, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je videti poznata mesta pa makar i ovako na slikama. Hvala vam sto ste i ovu vasu avanturu podelili sa nama. Kao i svaki drugi vas putopis i ovaj je visestruko koristan i nadasve zanimljiv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Septembar 9, 2010 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Uf.... što volim ovakve putopise. Stvarno lepa tura, puno toga da se vidi, a priroda.... :o sigurno je uživo mnogo,mnogo lepše. Nikad nisam bio u Rumuniji, ali sad sam je zacrtao, mozda se dogodine provozam ako se sve kockice slože (koje se inače nikad ne slože) pun mi qr... tih kockica ;D ;D ;D ;D ima da ih bacim više ;D ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 439 Napisano Septembar 10, 2010 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Lep putopis, lepo napisano....jedva čekam da pokisnem na Karpatima...pozdrav ekipi, pa dok se ne pridružim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Januar 7, 2011 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od boljih putopisa,slike ostavljaju bez daha,prica je tecna i laka,sve preporuke i komplimenti,jurimo u "daleke" zemlje kroz kanjone divljih reka gde nas ne postuju i stradamo na njihovim losim putevima a OVO nam je pod nosem...ovakav putopis nam je bio preko potreban,hvala autoru i njegovoj ekipi...D.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Januar 21, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Prelep putopis sa puno korisnih informacija za nekog ko namerava po prvi put na Karpate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Februar 2, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Februar 11, 2011 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao da je Rumunija toliko interesantna za putovanja. Lepo opisano i slikano Super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...