Srdjan013 1 Napisano Septembar 6, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Prednji blatobran, crash bar, plastiku koja ide ispod motora, plasticnu resetku koja je iznad te plastike, levu gumenu resetku iznad te plasticne resetke (ona kod levog hladnjaka), bocne prednje plastike, leva plastika ispod sedista, prednja plastika ( ona oko fara, na koju ide vizir), slavinu za gorivo, polugu menjaca, levi hladnjak, nosac cele prednje maske, nosac ispod njega ( onaj koji drzi plastike ), rezervoar, plastika koja je oko cajgera, table kako god.. levi retrovizor, nosac zadnjeg levog migavca, stopaljka, one gume na prednjoj vili (one sto se razvlace...), Givi Maxia 52- 55l.. Izvinjavam se sto je ovako nabacano, gledam sliku i pokusavam da se setim sta mi sve treba, cak i ako nemate sve te delove mnogo bi mi pomogli time sto bi mi rekli cene, npr. za koliko ste culi da se prodalo itd..da znam koliko bi me sve to kostalo... E da, motor je 92. godiste, ali ako imate celu prednju masku sa nosacima od 95. godista ( onog lepseg ) zainteresovan sam ;D ( ako to uopste moze da se napakuje, mada mislim da moze ) 0631852715 HITNO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Septembar 6, 2010 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Pa tebi covece ceo motor treba maltene... Srecno sa potragom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Septembar 6, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mali savet - bolje zovi moto otpade, veće su ti šanse. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan013 1 Napisano Septembar 6, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan ma ja hocu, al' dajte neke brojeve ;D hvala, trebace mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Septembar 7, 2010 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Motootpad Krusevac 063/8078-227. Nego jel fali tebi nesto kad sve ovo fali motoru? I jel si razmisljao o krpljenju tih plastika ako nisu mnogo polomnjene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan013 1 Napisano Septembar 7, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Meni je sve na mestu, imam cak i visak, otekla leva noga i odrana od prstiju do kolena, onako bas... sva sreca nisam nista polomio, dobio me lik multiplom bocno, iskrivio ram mojom nogom, a kolenom sam ulubio rezervoar, onako bas, nista nisam slomio , smatram se srecnikom ;D fali mi dosta od samih plastika, ljudi ocistili mesto gde sam pao, sve je zavrsilo ko zna gde...jbg :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Septembar 7, 2010 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan I kontaktiraj Hellenu sa foruma ona je skoro popravljala svoj TA mozda ti da neki savet. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=58283.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Septembar 7, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Zovi Dejana iz Kanjiže, naći će ti sve što želiš po najpovoljnijim cenama. Šalje kurirskom službom. Sastavi sms sa svim delovima koji su ti potrebni, on će ti odgovoriti šta je našao i po kojoj ceni. Plaćaš u evrima. Delove uvozi iz Mađarske. Br. telefona 063/63 61 56 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Septembar 7, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti treba far možda? Imam i rep ceo sa štopaljkom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan013 1 Napisano Septembar 7, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan far je ostao citav, a sto se stopaljke tice treba mi samo poklopac, meni je ustvari migavac i polomio stopaljku.. :-[ a migavac iskrivio nosac i ostao netaknut... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Septembar 7, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan far je ostao citav, a sto se stopaljke tice treba mi samo poklopac, meni je ustvari migavac i polomio stopaljku.. :-[ a migavac iskrivio nosac i ostao netaknut... ??? Dobro, skinuću poklopac pa ću ti dati. Jel svraćaš u Bg? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan013 1 Napisano Septembar 7, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan iz Panceva sam, to mi je najmanji problem, samo da mi noga profunkcionise.. ;D pusticu ti poruku kad budem mogao da dodjem, moze tako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Septembar 8, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan iz Panceva sam, to mi je najmanji problem, samo da mi noga profunkcionise.. ;D pusticu ti poruku kad budem mogao da dodjem, moze tako? Nema problema, poslaću ti pp, a ako u nekom slučaju ja budem išla na tu stranu javiću ti se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan013 1 Napisano Septembar 8, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan ok ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...