demro.st 435 Napisano Septembar 6, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege ajd da mi date savet probusilla mi se guma na hondi shedow zadnja sve sam sredio al lanac nikako da nastelujem sada je trenutno 1,5cm cujem ga na niskim obrtajima ako ga popustim lni to ne valja lanac i lancanici su ok/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1935 Napisano Septembar 7, 2010 Drug član, 2884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije tocak u pravcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Septembar 8, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ne cese nigde lanac merio sam danas kad sam seo na njega ima hod 1,7cm evo ovako u pitanju je honda sedow u 4 brzini smanjim na jedno 60 i kad dodajem gas dfa ubrzam nesto se desava ne mogu opisat al do lanca je onda prebacim u 3 brzinu i sve je ok pomagajte kao da hoce da preskoci zubac neznam osecam kako mi ceo motor vibrira u tom trenutku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1510 Napisano Septembar 8, 2010 Drug član, 2007 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Jel si siguran da je do lanca? Da nisu lezajevi u zadnjem tocku? Ja sam skoro mislio da mi se nesto slicno desava zbog lanca. Zatezao sam i otpustao i na kraju sam video da su u pitanju lezajevi. Culo se cangrljanje i povremeno udarci kao da lanac udara negde u metal. Bio sam siguran da je lanac ali nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 85 Napisano Septembar 8, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan kakvi su zubi na prednjem lancaniku?koliko god da je lanac opusten,ako su dobri lancanici,u 4-toj na toj brzini nece da preskoci.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Septembar 9, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan ako ti je lanac pravilno zategnut ( kada sjediš na motoru mora imati hod od donje tocke do gornje tocke cca3 cm ) i ako je cist pa onda i podmazan onda je problem u necem drugom. kreni eliminacijom zupcanika, prednjeg i zadnjeg, vizuelno i to na nacin dali su zupci istrošeni ili nisu. bitno je da zadnji lancanik po uzdužnoj osi ne šeta ljevo desno a to provjeri i na prednjem - pogonskom zupcaniku. ako je to u redu problem je u necem drugom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Septembar 9, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav evo sada idem da proveravam od lezaja pa do lancanika uvece dajem izvestaj pozd, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...