sloba78 0 Napisano Septembar 5, 2010 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=pNHkwz3Ej1Y Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 451 Napisano Septembar 5, 2010 Zainteresovan, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Strašno! Gledao sam prenos. Sad sam se stresao kad sam shvatio čemu sam prisustvovao. :'( Nadao sam da će proći bez tragičnih posledica kao i toliko puta do sad. :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4273 Napisano Septembar 5, 2010 Ne silazi, 6613 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je opasan sport i nosi žrtve na žalost. Nek mu je slava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1291 Napisano Septembar 5, 2010 UruK Hai, 2088 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Navijao sam za Tomizawu u Moto2 katogoriji.... ispratio skoro sve trke ove sezone.... sta reci, tezak udes, izgubili smo mladog vozaca velikog srca... strasno! Nek mu je vecna slava! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Septembar 5, 2010 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Slava mu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Septembar 5, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan slava mu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z 5 Napisano Septembar 5, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan neka mu je laka zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misa 2 Napisano Septembar 5, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Slava mu :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velociped 0 Napisano Septembar 5, 2010 U prolazu, 20 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da poverujem... neka mu je vecna slava... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Septembar 5, 2010 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Strasno, slava mu !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Septembar 5, 2010 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Steta... mlad, simpatican i odlican vozac. Strasna nesreca i on bas nije imao srece. Obojica ga pregazise.... uzas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Septembar 5, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Slava mu, bio je odlican . :'( :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Septembar 5, 2010 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Jezivo skroz Slava mu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Septembar 5, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci? tuga neopisiva, ne mogu ni da zamislim kako je onima sto su ga pregazili iako nisu krivi....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 7, 2010 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde se može izjaviti saučešće: http://www.motogp.com/en/contact/tributetotomizawa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...