Ivan x 70 Napisano April 25, 2007 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze-gde bi najpovoljnije bilo kupiti retrovizore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 25, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze-gde bi najpovoljnije bilo kupiti retrovizore? Iskreno ne znam. A sto polovne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano April 25, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Imas u luisu dosta povoljno nove retrovizore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 70 Napisano April 25, 2007 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa video sam da su novi minimum 12e-a posto sam se ovih dana istrosio(zamena ulja,filtera,pranje i podmazivanje lanca+servis mehanike na kolima+registracija kola+izdatci za polaganje A kategorije)pomislio sam da mozda ima negde da se uzme polovan retrovizor za neke sitne pare(da barem tu ustedim)-nekakav moto otpad ili sta ti ja znam... :wink: U svakom slucaju nije mi frka-imam jedan(sto je za ovako dobrog vozaca dovoljno )...reko da bacim temu pa mozda se nadje nesto povoljno-ako nista-kupicu nove kad dodjem do para... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano April 25, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Eh proklete pare. Razumem te druze u ovoj nesretnoj zemlji izgleda da cemo uskoro svi na isti kanap da se obesimo. Muce me crne slutnje u vezi ekonomskog prosperiteta nase nacije. Samo nemoj ko boga te molim da dizes kredit. Taj soj ce uskoro da zajauce i zakuka kao ranjenik kad mu ranu sole. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 70 Napisano April 25, 2007 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan U potpunosti se slazem sa tobom u vezi kredita... Ma bice bolje... pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2805 Napisano April 25, 2007 Braveheart, 707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan U potpunosti se slazem sa tobom u vezi kredita...Ma bice bolje... pozdrav ocesda ti dam sa skutera ako ti nesto znaci hehe a ja cu vikati da mi otpo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano April 25, 2007 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan U Balosavi imas najvecu ponudu najsireg asortimana retrovizora za razlicite tipove motorcikla! Drugar je pre neki dan uzeo fantastican par za 15 jevreja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 148 Napisano Maj 16, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ti je ta Balosava? Daj neki kontakt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Maj 16, 2011 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ti je ta Balosava? Daj neki kontakt. http://www.3t-racing.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale ZX10 93 Napisano Maj 16, 2011 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan polovni fabricki retrovizor je skuplji od bilo cega iz louisa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 148 Napisano Maj 16, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nervira me to sto mi ne treba ceo retrovizor nego samo nosac, isti je kao na yamahama i nekim modelima burgmana. Retrovizor je ceo, samo mi je nosac pukao a da dajem 40e za ceo retrovizor nema sanse.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...