Hari 1 Napisano Septembar 3, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem pocket quad za klinca do 200 e .Sve ponude na pp ili mob 0646182460 HVALA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Septembar 3, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan E, ja ih viđam na starom putu od pravca stare i nove Pazove, ka Inđiji, sa desne strane izloženi, tu je prekoputa i velika benz.pumpa Omv valjda...Mnogo su slatki. Ako ovog vikenda prođem, staću da se raspitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Septembar 3, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Oke hvala ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Septembar 3, 2010 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ima lik iz Sabca mislim da se zove dejan sto ih uvozi pogledaj na motoberzi mislim da jos uvek imaju oglasi.Sigurno je najjeftiniji bar koliko sam ja gledao po oglasima i netu. Ako nenadjes saljem ti tel. kasnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Septembar 3, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam na Moto berzi ali tamo su 380 e malo je mnogo.Moze i neki polovnjak ali nema nigde sve sam oglase gledao :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Septembar 4, 2010 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan poslao sam ti link na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Septembar 4, 2010 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Batajnica izlaz ka novoj pazovi zadnja vukanizerska radnja sa desne strane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Septembar 5, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Septembar 5, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan To je ta lokacija. Sad prodjoh, kaze 50 ccm, ne zna koliko KS, 300e, nema garanciju i nije bilo zalbi na kvalitet. 064/2493372 Boza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Septembar 5, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...